Νέα

Ορέστης Τζιόβας: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου του (θα είδατε πως παντρεύτηκε μετά από δύο μήνες σχέσης)

!!!

InStyle.gr

orestis tziovas

Ορέστης Τζιόβας: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου του (θα είδατε πως παντρεύτηκε μετά από δύο μήνες σχέσης)

Ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο των Αθηνών, μετά από δύο μήνες σχέσης.

Και μπορεί ο ηθοποιός και η ξανθιά δικηγόρος να ήθελαν να κρατήσουν το γάμο μυστικό μέχρι τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά οι κάμερες πέτυχαν τον γνωστό ηθοποιό την ώρα που έμπαινε στο Δημαρχείο.

 

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, και δεν χρειάστηκε χρόνο για να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αφήσει την εργένικη ζωή. Ο Ορέστης και η Κατερίνα είναι μαζί σχεδόν 2 μήνες αλλά ο έρωτάς τους φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Η γυναίκα που έκανε τον ηθοποιό να φύγει από το γκρουπ των εργένηδων ονομάζεται Κατερίνα Φλώρου είναι δικηγόρος και κατάγεται από την Κέρκυρα.

Στο γάμο έδωσαν το παρών εκτός από το ζευγάρι οι δυο μάρτυρες ενώ όπως ανέφεραν θα ακολουθήσει πάρτι για φίλους αλλά και ο θρησκευτικός γάμος αργότερα. Ο Ορέστης φόρεσε ένα κοστούμι δια χειρός Νίκου Αποστολόπουλου ενώ  η Κατερίνα εμφανίστηκε με ανοιχτή πλάτη. Εμφάνιση που σχολιάστηκε ποικιλoτρόπως από την εκπομπή Happy Day.

Οι νεόνυμφοι μετά το γάμο μίλησαν στην κάμερα για την πιο ευτυχισμένη και ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Το ζευγάρι δεν είχε προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση στα social media. Ωστόσο πριν από κάποιες ώρες ανέβηκε στα social media η πρώτη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού.

Δείτε το στιγμιότυπο που ακολουθεί, μέσα από το Δημαρχείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr