Ωραία Ελένη: Αντιγράψτε το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη με 4 προϊόντα

Η Ελένη Μενεγάκη δεν επιλέγει έντονο, dark Μακιγιάζ. Προτιμά τα δροσερά και φωτεινά χρώματα γι’ αυτό και σε κάθε της εμφάνιση μοιάζει να είναι ολοένα και νεότερη. Εμείς λατρεύουμε το signature look της με τα κοραλλί χείλη και τα ροδαλά μάγουλα και αποφασίσαμε να το αντιγράψουμε. Γιατί; Γιατί είναι Σάββατο και θέλουμε κάτι Fresh για την έξοδό μας. Τα καταφέραμε λοιπόν και με χαρά σας πληροφορούμε πως δεν χρειάζεστε περισσότερα από 4 προϊόντα. Go for it!

antigrapste to kalokairino makigiaz tis elenis menegaki proiontaΣτο πρόσωπο
Τα μέικαπ δεν έχει θέση στο νεσεσέρ μας το καλοκαίρι γι’ αυτό το αντικαθιστούμε με την compact αντηλιακή πούδρα Protective Compact Powder Foundation, με SPF 30 της Shiseido που προστατεύει το δέρμα και καλύπτει τις ατέλειες για επιδερμίδα άψογη σαν της Ελένης.

Στα μάτια
Μόνο μάσκαρα αρκεί. Η Ελένη ξέρει καλά πως το βαρύ μακιγιάζ στα μάτια δεν είναι κολακευτικό κι έτσι επιλέγει να τονίζει το γαλάζιο χρώμα τους με άφθονες στρώσεις μάσκαρα. Εμείς λατρεύουμε τη νέα Dior Addict It Lash του οίκου Dior που κάνει τις βλεφαρίδες μας τε-ρά-στι-ες.

Στα μάγουλα
Το ρουζ είναι από τα προϊόντα που λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη και συχνά τη βλέπουμε με ρόδινα μάγουλα. Για να αντιγράψουμε το Look χρησιμοποιούμε το ρούζ Joues Contraste Blush στην απόχρωση Frivole του οίκου Chanel, που ταιριάζει σε όλες.

Στα χείλη
Το κοραλλί είναι σήμα κατατεθέν της Ελένης κι εμείς βρήκαμε την τέλεια απόχρωση στο κραγιόν Colour Elixir No 827 του Max Factor. Έχει δροσερό, τέλειο κοραλλί χρώμα και ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές.

Λοιπόν; Θα αντιγράψετε κι εσείς το τέλειο μακιγιάζ της Ωραίας Ελένης;

Δείτε ακόμα:
Δείτε την φωτογραφία που «ανέβασε» η Ελένη Μενεγάκη στο Twitter
Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μερικά ραντεβού που δεν χρειάζονται υπενθύμιση»
Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβουλές σχέσεων έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου;
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα