Όναρ θα πει όνειρο: Δείτε τις φωτογραφίες του Μάκη Παντζόπουλου με την οικογένειά του

Πίσω από μία δυναμική και επιτυχημένη γυναίκα βρίσκεται ένας ισχυρός άντρας. Όσο cliché-δια και αν ακούγεται αυτό στη showbiz όπου προβάλλεται η εικόνα -και τις περισσότερες φορές η καλύτερη εκδοχή της, στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου αυτό το cliché ταιριάζει γάντι. Ο Μάκης είναι ο άντρας που δίνει δύναμη στην παρουσιάστρια και η διακριτικότητά του τον κατατάσσει στις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Αυτές που όταν σιωπούν έχουν πάρα πολλά να πούνε και, ναι, λένε πολλά χωρίς να μιλήσουν.

Το όνομα του Μάκη Παντζόπουλου έγινε ένα από αυτά που αναζητούν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στο Google από τότε που έγινε γνωστή η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη. Εδώ και επτά χρόνια δηλαδή. Ο επιχειρηματίας από την Άνδρο, γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Πήγε σχολείο σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών,  σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας. Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco. Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε το Όναρ, ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Αυτές πάνω κάτω είναι οι πληροφορίες που μπορεί να βρει κάποιος για εκείνον στο διαδίκτυο. Ο ακρυβοθώρητος κύριος Παντζόπουλος πριν από τρία χρόνια απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη γυναίκα της ζωής του. Η μικρή Μαρίνα ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την Ελένη με την οποία παντρεύτηκε το 2015. Ο Ματέο – όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, μπορεί να είναι διακριτικός και να απέχει από τα social media, ωστόσο έχει λογαριασμό στο Instagram και αυτός δεν είναι άλλος από το ξενοδοχείο Όναρ, που όπως προαναφέραμε έχει στην κατοχή του στην Άνδρο. Μέσα από το προφίλ του λοιπόν, μοιράζεται επιλεκτικά κάποιες φωτογραφίες με τα αγαπημένα του. Όπως με τις γυναίκες τις ζωής του ή στιγμιότυπα από την επιχείρηση που έχτισε με μεράκι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε παρακάτω.


Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα