Η ομορφιά βρίσκεται ήδη μέσα μας και η νέα Ultimune την αναδεικνύει

Η νέα Ultimune της Shiseido είναι η τέλεια λύση για την απόλυτη προστασία της επιδερμίδας.  Δεν επανορθώνει απλά τις ορατές ατέλειες. Είναι το πρώτο προϊόν που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος για αντίσταση, προστασία, ανάπλαση και περαιτέρω ενδυνάμωση ενάντια στους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι η δύναμη που χρειάζεται το δέρμα για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Ultimune ενεργοποιεί 4 δυνάμεις:

  • Τη δύναμη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
  • Τη δύναμη της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  • Τη δύναμη της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
  • Τη δύναμη της ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Το αποτέλεσμα; Τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς προβλήματα, που λάμπει από ομορφιά και υγεία και έχει απαλλαχτεί από όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Και πως τα καταφέρνει; Η Shiseido δημιούργησε μια πρωτοποριακή σύνθεση, το Ultimune Complex™ , που επανορθώνει τις λειτουργίες των κυττάρων Langerhans τα οποία έχουν εξασθενίσει από περιβαλλοντικούς παράγοντες, τη γήρανση και το συναισθηματικό stress. Το Ultimune Complex™ αποτελεί ένα συνδυασμό 3 βασικών συστατικών (Bulgarian rosewater, Aqua-in-Pool, και β-Glucan). Βελτιώνει την αμυντική δράση των κυττάρων Langerhans κατά 64%*, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύει την ενυδάτωση και ενδυναμώνει τη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.

Πιο απλά, η Ultimune με το Ultimune Complex™ προστατεύει, ενισχύει και αφυπνίζει την ομορφιά που κρύβεται ήδη μέσα στην κάθε μια από εμάς και σας προτείνουμε να ανακαλύψετε τη δύναμή της ανεπιφύλακτα.

Δείτε ακόμα: 

O Oscar de la Renta προσλαμβάνει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή

Under €20: Προϊόντα ομορφιάς που κάνουν πολλά αλλά δεν κοστίζουν ακριβά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα