OMG: Τι έκανε η Kristen Stewart στα μαλλιά της;

Η Kristen Stewart δεν είναι το κορίτσι που θα κάνει πολλά για την περιποίησή της. Είναι ζήτημα αν θα τη δούμε λουσμένη κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε (σαν beauty addicts) αν έχει μπερδέψει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το απεριποίητο από το ανθυγιεινό. Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε πως είναι αγοροκόριτσο -για να το πούμε κομψά- και την είχαμε συνηθίσει με βαρετά μεν αλλά μακριά μαλλιά που μάλιστα πρόσφατα είχε βάψει πορτοκαλί για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Δεν είμασταν προετοιμασμένες όμως για αυτό που θα αντικρίζαμε όταν την είδαμε στο show του οίκου Chanel όπου και παρευρέθηκε (άσχημα ντυμένη κατά την ταπεινή γνώμη του beauty department). Τα μαλλιά της είχαν κάνει φτερά.

kristen stewart kourema

Στη θέση τους δέσποζε ένα κούρεμα αγορίστικο με αρκετές ρετρό αναφορές -και πάλι το λέμε κομψά- που δεν μας άρεσε κα-θό-λου. Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στα κοντά μαλλιά και πόσο μάλλον στην Kristen. Έχει τέλεια επιδερμίδα, μάτια και πρόσωπο για να υποστηρίξει ένα pixie cut όμως όχι αυτό που είδαμε.

kristen stewart kourema pisw

 

Είναι κακοκουρεμένο, απεριποίητο, σίγουρα άλουστο και πορτοκαλί, όπως ήταν τα μαλλιά της πριν. Kristen μπορούσες τόσο καλύτερα…

Δείτε ακόμα:
Kristen Stewart: Η «ψυχρή» μούσα αποτυπώνει άψογα το όραμα του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel
Robert Pattinson & Kristen Stewart: Ποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον τους
Shock: H Kristen Stewart έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα