OMG! OMG! Tο φθινόπωρο η H&M λανσάρει τη νέα σειρά καλλυντικών της

Τι να πρωτοπούμε για τα H&M; Ότι έχουν σώσει το budget και την γκαρνταρόμπα μας; Ότι θα θέλαμε να τους στείλουμε 3 τούρτες για τη χαρά που μας δίνουν καθημερινά; Τίποτα δεν θα είναι αρκετό όμως τώρα ίσως πρέπει να στείλουμε αυτή την τούρτα…

 

Η H&M μας ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας σειράς προϊόντων ομορφιάς. Το λανσάρισμα στα καταστήματα θα γίνει φέτος το φθινόπωρο με μια πλήρη σειρά προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών και σώματος καθώς και αξεσουάρ ομορφιάς. Η μόδα αποτελεί το επίκεντρο της σειράς με μια επιλογή ειδών μακιγιάζ που θα εξελίσσεται και θα ανανεώνεται συνεχώς ενώ θα εστιάζει σε εποχικά looks, ιδέες και χρώματα. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 900 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και online στο hm.com.

hm nea kallintika

Πόσο τέλειο φαίνεται; Αφήστε, είστε κι εσείς με το στόμα ανοιχτό…Θα υπάρχουν νέοι χώροι στα καταστήματα Η&Μ ειδικά διαμορφωμένοι να φιλοξενήσουν τα προϊόντα ομορφιάς, όπου οι πελάτες θα μπορούν να πειραματιστούν με τις τάσεις και να δημιουργήσουν ένα εντελώς προσωπικό στυλ.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στην Η&Μ “Μόδα για το πρόσωπο”. Είναι μια ευκαιρία να είμαστε εφευρετικοί, δημιουργικοί και να διασκεδάσουμε με τα χρώματα.», λέει η Sara Wallander, σχεδιάστρια σειράς της H&M Beauty.
Η σειρά θα περιλαμβάνει στο λανσάρισμά της περισσότερα από 700 προϊόντα μακιγιάζ σε όμορφες και νέες συσκευασίες, ενώ κάθε σεζόν θα υπάρχουν κάποιες νέες χρωματικές συλλογές σε περιορισμένη έκδοση. Η σειρά, που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα προϊόντα ομορφιάς της Η&Μ, θα περιλαμβάνει και δύο παράλληλες συλλογές: μία premium συλλογή προϊόντων ομορφιάς και μία σειρά από πιο αειφόρα προϊόντα, πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert. Δεν ανυπομονούμε απλά, σχεδόν χάσαμε τον ενθουσιασμό μας για το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμα:

Breaking news! H Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο του Dior Addict Lipstick

Crash test: Από σήμερα βάζω στην καθημερινότητά μου την Elancyl Cellu Slim Night..

Έχετε συνέντευξη για δουλειά; Διαβάστε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο μακιγιάζ σας

Διαβάστε πως θα αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά ΚΑΙ θα κερδίσετε ένα φόρεμα Madame Shou Shou

Οι κανόνες περιποίησης που ακολουθούν ευλαβικά οι δερματολόγοι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα