OMG! Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν είναι πια μαζί

Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ… μέχρι πρόσφατα. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι δεν είναι πια μαζί.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του τον Μάιο, με τους λόγους του χωρισμού όμως να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Η είδηση ξάφνιασε πολλά άτομα του χώρου, αφού ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια/youtuber/επιχειρηματίας έμοιαζαν να είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και fun ζευγάρια.

Στο παρελθόν πάντως, ο ίδιος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είχε δηλώσει πως νιώθει αμήχανα με την δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση του, ενώ σε πρεμιέρα στην οποία συμμετείχε είχε ρωτηθεί για τη Μαίρη, δίνοντας την απάντηση «Ποια Μαίρη;», μία ατάκα του που έγινε viral.

«Είμαι πολύ έξω από όλο αυτό, μου φαίνεται πολύ περίεργο. Με το που τελειώνει η παράσταση, χρειάζομαι μία με δύο ώρες για να μιλήσω σε άνθρωπο. Το σκηνικό που αναφέρεις συνέβη μετά την πρεμιέρα του Σεξ Λεξικόν, καθώς η ερώτηση που μου έγινε ήταν εντελώς εκτός κλίματος. Όμως, αρχίζω και εξοικειώνομαι σιγά σιγά. Ελπίζω να αρχίσω να ανασαίνω μέσα σε όλο αυτό. Συνεχίζω να ασφυκτιώ, αλλά θέλω να καταφέρω να είμαι πιο ψύχραιμος. Ήξερα πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα. Δεν με αφορούσε ποτέ η προσωπική καριέρα, οπότε δεν θίχτηκα με το γεγονός ότι με τη σχέση μου μπορεί να έγινα πιο γνωστός. Η δουλειά μου είναι το πάθος μου και δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Δεν είχα προσωπικές βλέψεις. Προφανώς, όσο περισσότερος κόσμος σε βλέπει τόσο καλύτερα αναδεικνύεται η δουλειά σου, αλλά αυτό που περιγράφω και το star system είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα», εξήγησε αργότερα στο περιοδικό People.

Λέτε τελικά η δημοσιότητα της σχέσης να έβαλε και αυτή το λιθαράκι της στον χωρισμό;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα