OMG! Δεν θα πιστεύετε ποια celebrity ετοιμάζει καλλυντικά
Getty Images

Οι Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna, Jessica Alba, Miranda Kerr, Iman και Drew Barrymore είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους brand καλλυντικών. Νομίζατε πως το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου κυκλοφόρησε και εκείνη προϊόντα με το όνομά της ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό θα διαβάζατε ποτέ; Buckle up γιατί μία ακόμα celebrity που δεν περιμέναμε με τί-πο-τα ετοιμάζει και εκείνη τη δική της συλλογή.

Getty Images
Getty Images

Ο λόγος για την Lindsay Lohan, την κοκκινομάλλα ηθοποιό που ήταν huge πριν από μία δεκαετία, μέχρι που έμπλεξε με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα δικαστήρια. Αν και πλέον σπάνια εμφανίζεται δημόσια, να σας πούμε πως η LiLo μετακόμισε μόνιμα στο Dubai το 2016 και ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Μετά το club Lohan που άνοιξε στην Αθήνα, η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο show της Wendy Williams πως θα ανοίξει ένα ακόμα club στη Μύκονο, πως σχεδιάζει ένα νησί (ναι, νησί!) στο Dubai και ετοιμάζει και τη δική της σειρά καλλυντικών.

image

Η Lindsay πάντως δεν αποκάλυψε περισσότερα και πέρα από την παραπάνω φωτογραφία που προβλήθηκε στο show δεν βρήκαμε παραπάνω πληροφορίες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα