OMG Cara! Είναι το body modification το next big thing στον χώρο της ομορφιάς;
Getty Images

Αν δεν έχετε έστω και ένα piercing σε «περίεργο» σημείο ή πάνω από ένα τατουάζ, ίσως να μην ξέρετε ακριβώς τι είναι το body modification. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην θέλετε καν να μάθετε και δεν σας αδικούμε.

Τι είναι το body modification

Η λίστα με τις επιλογές για κάποιο body modification είναι ατέλειωτη. Από κέρατα στο κούτελο, κομμένες γλώσσες στη μέση για να θυμίζουν αυτές των φιδιών και «πειραγμένα» αυτιά για να μοιάζουν με των ξωτικών, μέχρι δόντια βαμπίρ και καψίματα για να δημιουργηθούν ουλές στο δέρμα, τα body alterations προσφέρουν άπειρες επιλογές σε εκείνους που για κάποιο λόγο θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους.

Άλλοι κάνουν μπότοξ, λιποαναρροφήσεις και πλαστική στη μύτη για να ακολουθούν τα πρότυπα της ομορφιάς της εκάστοτε εποχής και άλλοι ονειρεύονται να μοιάζουν με αιλουροειδή ή ερπετά. Ποιοι είμαστε εμείς για να τους κρίνουμε;  Άλλωστε, το body modification δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού πολλές φυλές, τόσο σήμερα, όσο και στο παρελθόν, ακολουθούν τις συγκεκριμένες πρακτικές για να ακολουθήσουν τα έθιμα και τα πρότυπα τους όσον αφορά στην εμφάνιση.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον glamorous χώρο της ομορφιάς και την Cara Delevingne; Έχουν και παραέχουν, γιατί στην τελευταία της εμφάνιση στην Παρισινή Εβδομάδα Μόδας, παρατηρήσαμε κάτι.. περίεργο στο αυτί της.

cara delevingne, body modification
Getty Images

Είναι τατουάζ με λευκό χρώμα; Είναι body modification με εμφυτεύματα; Ή πρόκειται απλά για κάποια μη μόνιμη «προσθετική»; Η αλήθεια είναι πως μας μπέρδεψε και φυσικά μας προβλημάτισε, γιατί η Cara συνεχίζει να είναι ένα από τα «χρυσά» κορίτσια της σόουμπιζ και η επιρροή που έχει στις τάσεις είναι μεγάλη. Αρκεί μόνο να σκεφτείτε πως χάρη σε εκείνη έκλεισαν στο συρτάρι τα τσιμπιδάκια των φρυδιών τους εκατομμύρια γυναίκες.

Έκανε body modification η Cara Delevingne;

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, εμείς θα «ποντάρουμε» στην προσθετική για δύο λόγους: πρώτον, μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε αυτές τις γραμμές στα αυτιά της και τα body modifications χρειάζονται αρκετό χρόνο για να επουλωθούν εντελώς και δεύτερον, η ίδια αυτό τον καιρό «γυρίζει» την σειρά Carnival Row, η οποία λέγεται πως έχει να κάνει με μυθικά πλάσματα.

Αν κρίνουμε βέβαια από το γεγονός πως η Cara αγαπάει τα τατουάζ και τα piercings και πριν κάποιους μήνες ξύρισε εντελώς το κεφάλι της, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα.

Εσείς τι πιστεύετε και –κυρίως- θα κάνατε ποτέ κάτι ανάλογο, αν γινόταν τάση;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα