Όλο το μέλλον μπροστά τους: Οι πιο όμορφες αδερφές της ελληνικής showbiz (ναι, είναι)

Μπορεί στην Αμερική να κλέβουν τις εντυπώσεις οι αδερφές Hadid, ως μία σπάνια περίπτωση αδερφών top- models, στην Ελλάδα όμως τα hot ονόματα είναι άλλα και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν. Οι πιο όμορφες αδερφές στα εγχώρια δρώμενα πιστεύουμε πως είναι δικαιωματικά η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου, κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Ακολουθούν αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που διατηρούσατε τις επιφυλάξεις σας.aderfes livieratou

Το ζευγάρι Λιβιεράτος- Αδάμ είχε απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με το γάμο όσο και με το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το σίγουρο όμως είναι ένα: Ακόμη κι αν δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν σα ζευγάρι, μέσα στα 12 χρόνια που έμειναν μαζί, απέκτησαν δύο πανέμορφα κορίτσια που σήμερα θα τους κάνουν ιδιαίτερα περήφανους. Η μεγαλύτερη κόρη τους, Νεφέλη, ενηλικιώθηκε πριν από λίγο μόλις καιρό σβήνοντας τα 18 της κεράκια. Η μικρότερη Δανάη από την άλλη, είναι μόλις 16 ετών αλλά δεν την έχει αγγίξει εξωτερικά η άγαρμπη περίοδος της εφηβείας όπως θα δείτε και μόνοι σας. Είναι και οι δύο updated version της καλλονής μαμάς τους- εδώ που τα λέμε δεν υπήρχε και μεγάλο περιθώριο για βελτίωση αλλά τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους, ενώ έχουν κληρονομήσει και τα χρώματά της. Μεσογειακές, με φρεσκάδα και φυσικότητα χαμογελούν στο φακό και αποσπούν την προσοχή των media με τη χαρισματική ομορφιά τους.

“When you got nothing, you got nothing to lose.” -Jack Dawson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Livieratou (@danaelivieratou) στις

Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως η μικρή Δανάη είναι ένα ιδιαίτερο ταλαντούχο κορίτσι που έχει κληρονομήσει και από το μπαμπά της το καλύτερο χαρακτηριστικό του, τη φωνή. Αναρτώντας και η ίδια μέσω των social media της βίντεο όπου τραγουδάει αποσπασματικά κάποια κομμάτια, έχει ήδη δώσει τα δικά της δείγματα για να πούμε πως θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Η Νεφέλη με τη σειρά της, από το Λάμπη Λιβιεράτο έχει καταφέρει να κληρονομήσει τα πανέμορφα καταγάλανα μάτια, κάνοντας το πρόσωπό της ακόμη πιο αγγελικό.

adam kores

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα