Η Olivia Palermo μοιράζεται τα καλοκαιρινά της μυστικά

Αν υπάρχει μία γυναίκα στον πλανήτη γη που έκανε καριέρα με το στιλ της, αυτή είναι σίγουρα η Olivia Palermo. Τη θαυμάζουμε σε όλες της τις εμφανίσεις καθώς δεν κάνει ποτέ λάθος ενδυματολογικές επιλογές ενώ πριν από μερικές μέρες τη θαυμάσαμε και στον γάμο της με τον Johannes Huebl. 

Πρόσφατα σε συνέντευξή της, ρωτήθηκε και μίλησε για το καλοκαίρι και τα μυστικά που ακολουθεί πιστά για να είναι πάντα τόσο stylish. Η πιο σημαντική συμβουλή που δίνει σε όλες τις γυναίκες πρώτα απ’ όλα είναι πως το καλοκαίρι δεν πρέπει να δείχνουμε τα πάντα και πως τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα χάριν υψηλών θερμοκρασιών, είναι μεγάλο λάθος.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα κομμάτια που επιλέγει όταν έχει ζέστη και είπε πως της αρέσουν τα φορέματα και γενικά τα δροσερά υφάσματα. Παρόλο που το layering είναι μια επιλογή που προσθέτει στο στιλ της, το καλοκαίρι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο.

Η αγαπημένη της συλλογή για φέτος, στην οποία πιστεύει πως αξίζει να επενδύσουμε είναι αυτή του Οίκου Etro, καθώς είναι μια σειρά ρούχων με ιδιαίτερο χαρακτήρα, γεγονός που την εμπνέει για να ντύνεται ακόμα πιο όμορφα.

Φυσικά εφόσον μιλάμε για καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα γυαλιά ηλίου και πιο συγκεκριμένα στη συνεργασία της με τη Westward Leaning, γυαλιά της οποίας την έχουμε ήδη δει να φοράει. Όπως είπε λοιπόν, αυτή η συλλογή αποτελείται από γυαλιά ηλίου που μπορούν να φορεθούν με πολλά outfits, και αυτός ακριβώς ήταν και ο στόχος της, γυαλιά που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και τις περιστάσεις.

Τέλος, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ίσως να συναντήσετε και το αγαπημένο μας fashion icon, καθώς όπως είπε, η ίδια και ο σύζυγός της, σκοπευουν να περάσουν τις διακοπές τους φέτος στη γηραιά ήπειρο.

Διαβάστε ακόμα:

Happy birthday Diane Kruger: Με αφορμή τα γενέθλιά της θυμόμαστε τις καλύτερες εμφανίσεις της

Shopping guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα μακριά φορέματα των εκπτώσεων

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα