Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Δείτε υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά τους με αφορμή τις διακοπές τους

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Το ζευγάρι που παραδίδει συνεχώς #family_goals, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τις διακοπές τους για το φετινό καλοκαίρι, επιλέγοντας να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του στην Πάρο και την Αντίπαρο. Από δίπλα τους φυσικά, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πέντε παιδιά τους.

We ❤️ Paros

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

Με αφορμή την τέλεια φωτογραφία που μοιράστηκε η περήφανη μαμά, βρήκαμε και άλλα στιγμιότυπα στο Instagram τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

35????????????? ?????

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

Η μεγαλη συναντηση..???

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

????‍♂️

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Επισκεψη στην μαμα και στην μπεμπα !! @olympiachop

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1983. Έχει τρία αδέλφια οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ήθελε και η ίδια να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Σύντομα όμως αφήσει το modelling και το 2009 θα παντρευτεί τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Με τον άσο των γηπέδων έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και η Ολυμπία πλέον ασχολείται αποκλειστικά με την οικογένεια της. Ο Βασίλης Σπανούλης  γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1982. Είναι κορυφαίος μπασκετμπολίστας ωστόσο το καλύτερο τρίποντο στη ζωή του το έβαλε όταν ένωσε τη ζωή του με την Ολυμπία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα