Όλγα Κεφαλογιάννη: Φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο τα sneakers της σε βραδινή έξοδο
NDP

Ευτυχώς για εμάς, η περίοδος που φορούσαμε τα sneakers μόνο στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις έχει περάσει και πλέον μπορούμε να απολαύσουμε την άνεση που μας προσφέρουν στην καθημερινότητα μας, ενώ ταυτόχρονα είμαστε κομψές.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που οι γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν τα αγαπημένα τους sneakers ακόμα και σε βραδινές τους εμφανίσεις. Αν βέβαια ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν ξέρουν πως θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα βραδινό look φορώντας τα αθλητικά τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο.

Η πολιτικός βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς το βράδυ της Τρίτης για την έναρξη του φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου και δημιούργησε ένα πολύ chic σύνολο που μπορούμε να το αντιγράψουμε πολύ εύκολα. Επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο skinny denim παντελόνι σε μαύρη απόχρωση και το συνδύασε με ένα μαύρο lingerie και πανωφόρι. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν σαφώς τα παπούτσια με τα οποία επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο της καθώς ήταν ένα ζευγάρι sneakers.

Έτσι, την επόμενη φορά που θέλετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά σε βραδινή έξοδο και δεν ξέρετε πώς να τα φορέσετε, αρκεί να αντιγράψετε το σύνολο της Όλγας Κεφαλογιάννη.

NDP
NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα