Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που πόζαρε στα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών

Η Όλγα Φαρμάκη έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα στα χρόνια του περιοδικού Nitrο από τα πολύ σέξι εξώφυλλα που έκανε. Φυσικά τότε όλοι τα λάτρευαν και αποθέωναν την όμορφη γυναίκα για το κάλλος της και το sex appeal της. Το κορίτσι που μία δεκαετία πριν μεσουράνησε και σχολιάστηκε για τις προκλητικές της πόζες, αποφάσισε φέτος να δοκιμάσει την τύχη της στο Survivor 2018, για να δει αν οι αντοχές της, τής επιτρέπουν να είναι αυτή η νικήτρια του reality επιβίωσης.

Μπορεί πλέον η Όλγα είναι μια πολύ πετυχημένη fashion blogger που πλέον ασχολείται με τη μόδα, το στιλ, το δικό της brand και μας δίνει άρτιες συμβουλές και έμπνευση και για τα δικά μας looks στο παρελθόν όμως το γλυκό κορίτσι είχε κάνει εξώφυλλα σε πολλά ελληνικά περιοδικά που θα ζήλευε μέχρι και η Emily Ratajkowski. Εκτός του ότι αγαπάμε το υπέροχο σώμα της, στηρίζουμε απόλυτα κάθε γυναίκα που νιώθει πολύ όμορφα να ποζάρει όπως θέλει. Δείτε στη λίστα που ακολουθεί έντεκα εξώφυλλα της που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Δείτε τα εξώφυλλα και πείτε σε ένα comment του Facebook ποιο είναι το αγαπημένο σας:

Untitled-111 Untitled-14 Untitled-13 Untitled-12 Untitled-1 Untitled-15 Untitled-17 Untitled-18 Untitled-19 Untitled-16 Untitled-110

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα