Όλες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου ανακύκλωσε την it ζώνη της

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν λυπάται τα χρήματα όταν πρόκειται να αγοράσει ένα designer αξεσουάρ και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Πέρσι με περηφάνια κράτησε μια Gucci τσάντα που πήρε από ένα ταξίδι της στο Παρίσι και φέτος έμεινε πιστή στο αγαπημένο της luxury οίκο και αποφάσισε να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της και την it ζώνη του ιταλικού οίκου. H δερμάτινη ζώνη με τη χαρακτηριστική GG αγκράφα είναι ένα αντικείμενο που έχουν αγαπήσει πολλοί fashionistas, αλλά η ηθοποιός αποδεικνύει ότι ένα τέτοιο statement κομμάτι δεν είναι ανάγκη να φορεθεί μια φορά. Τα looks της στο instagram με αυτή τη ζώνη δίνουν έμπνευση σε όλους μας για το πώς μπορεί να φορεθεί τέλεια.

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Αθηνά φόρεσε τη ζώνη με ριγέ shirt dress και μονοχρωματικό κολάν, “κρύβοντας” έξυπνα τη φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς με την επιλογή της τράβηξε όλα τα βλέμματα στο statement αξεσουάρ.

Με μονοχρωματικό jumpsuit

Αφού γέννησε, η Αθήνα βρέθηκε σε ένα ταξίδι στην Πελοπόννησο και φυσικά ένα άνετο jumpsuit με ζιπ κιλότ τελείωμα σε nude/metallic χρώμα ήταν ο τέλειος καμβάς για να χρησιμοποιήσει τη Gucci ως ζώνη ως πινελιά.

Denim on denim

Όχι το καλύτερο look για τις ζέστες του Ιούλη, αλλά με λίγο αεράκι στο νησί μπορείτε και εσείς να τολμήσετε κάτι αντίστοιχο. Ιδανικά χωρίς το παπούτσι που τέρμα χειμερινό.

Spot on!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος κοιτάει το φόρεμα με αυτή τη θέα;

Styled up casual

Αγαπάτε το casual look και το shirts με ένα φανελάκι είναι η στολή σας; Και εμάς. Μια ζώνη αρκεί για να αναβαθμίσει το look.

Kimono realness

Ένα κιμόνο δεν φέρνει την άνοιξη στο στιλ, αλλά σε συνδυασμό με μία ζώνη όπως βλέπουμε στο look της Αθηνάς κάνει θαύματα

Time to cinch your waist

My Mykonos ? #mysummerstory #Mykonos #summer18 #AthinaTravelsToMykonos

A post shared by Athina Oikonomakou (@athinao1konomakou) on

Πώς ένα μπόχο φόρεμα γίνεται καλύτερο; Μια statement ζώνη μόνο μπορεί να το καταφέρει αυτό και η Αθήνα μάλλον γνωρίζει το μυστικό. 

Αν θέλετε να φορέσετε και εσείς τη ζώνη αυτή, μπορείτε να την αποκτήσετε με το ποσό των $450 δολαρίων από το site του οίκου.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα