Όλες οι αγαπημένες μας fashionistas βρίσκονται στην Ελλάδα

Κάθε χρόνο δεκάδες -μη σας πούμε εκατοντάδες- celebrities και σταρ του εξωτερικού έρχονται στη χώρα μας για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Και γιατί να μην έρθουν; Αν κάποιος έχει πάει στο εξωτερικό το καλοκαίρι -ακόμα και σε εξωτικά μέρη- θα έχει καταλάβει ότι ο ήλιος, η θάλασσα και το ελληνικό φαγητό δεν συγκρίνονται με τίποτα.

Μάλιστα η Kate Hudson και η μητέρα της Goldie Hawn έρχονται κάθε καλοκαίρι στη Σκιάθο, μαζί με όλη τους την οικογένεια, αλλά και ο Tom Hanks είναι τακτικός επισκέπτης της Ελλάδας προτιμώντας για τις διακοπές του την Αντίπαρο ενώ μη ξεχνάμε ότι έχουν περάσει απο τα μέρη μας και οι αδερφές Kardashian.

Και φέτος λοιπόν ήδη μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski και η Kate Moss για τα εγκαίνια του πολυτελούς εμπορικού κέντρου Nammos Village αλλά και η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger που έχει “δηλώσει” πολλές φορές με την παρουσία της ότι αγαπάει την χώρα μας. Τώρα όμως αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται και κάποιες celebrities που μπορεί να μην είναι τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό αλλά είναι πολύ αγαπητές σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τη μόδα. Όπως η Louise Follain, που είναι μοντέλο απο τη Γαλλία και έχει το καλύτερο hairlook που έχουμε δει τελευταία (και θέλουμε να αντιγράψουμε), η σχεδιάστρια μόδας, blogger και πρώην μοντέλο Elisabeth Mask που έχει εγκατασταθεί εδώ για ένα μήνα μαζί με την αξιολάτρευτη κορούλα της και τον Τούρκο άντρα της στη Μύκονο (ένα νησί που επισκέπτεται πάντα τα τελευταία χρόνια), το μοντέλο Magdalena Frackowiak (Άγγελος της Victoria’s Secret με αμέτρητες συμμετοχές στις πασαρέλες σχεδόν όλων των μεγάλων Οίκων), που μετά την Ιταλία ήρθε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έδωσε το παρών στον Σκορπιό στη Μύκονο, αλλά και η εγγονή της Diane Von Furstenberg (και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας DVF πια), βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύντροφό της. Να μη ξεχάσουμε εδώ την αγαπημένη μας Danielle Snyder, που μαζί με την αδερφή της έχουν τα κοσμήματα Dannijo (γνωστά για τη boho αισθητική τους) η οποία περνάει επίσης ένα μέρος των διακοπών της στη Μύκονο αλλά και την αγαπημένη σχεδιάστρια νυφικών -και όχι μόνο- Monique Lhuillier που βρίσκεται με την οικογένειά της αρκετές ημέρες στην χώρα μας. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Until next time Greece ??? #unforgettable #summer #family

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) on

#casual #candid #unaware (lol) #living #nammos #nammosvillage #onlyatnammos   A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Stop bateau ??   A post shared by Louise Follain (@louisefollain) on

?? A post shared by Talita Von Furstenberg?✨ (@talitavon) on

Magdalena Frackowiak
Magdalena Frackowiak

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα