Όλα στην ώρα τους! Η Jennifer Lopez λίγο πριν γίνει 50 ετών γνώρισε τον έρωτα της ζωής της

Η καριέρα με λίγα λόγια

H Jennifer Lopez γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969. Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια. Τον Μάιο του 1999 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «If You Had My Love» και έναν μήνα αργότερα, την 1η Ιουνίου, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «On the 6». Η καριέρα της βέβαια εκτοξεύτηκε λίγο πριν, το 1997, όταν ενσάρκωσε την αδικοχαμένη ντίβα Selena Quintanilla Perez σε ένα μεγαλειώδες βιογραφικό αφιέρωμα. Από τότε ακολούθησαν πολλές επιτυχίες τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη μουσική.

Οι πρώην σχέσεις της

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Selena» η JLo δέχθηκε για πρώτη φορά πρόταση γάμου από τον Ojani Noa, τον οποίο είχε γνωρίσει λίγους μήνες πριν. Εκείνος, ένας Κουβανός μετανάστης, εργαζόταν ως μοντέλο και παράλληλα σαν σερβιτόρος στο ξενοδοχείο της άλλοτε διάσημης πορτορικανής λάτιν τραγουδίστριας Gloria Estefan. Ο γάμος τους έγινε πολύ σύντομα, στις 22 Φεβρουαρίου 1997. Μετά από ένα χρόνο γάμου, το ζευγάρι θα εκδώσει συναινετικό διαζύγιο. Στη συνέχεια, διατηρεί δεσμό με τον Puff Daddy και τον Ben Affleck. Το 2001, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Chris Jadd αλλά ο γάμος τους, κράτησε δύο χρόνια. Τρίτος (και τελευταίος;) γάμος της ήταν αυτός με τον τραγουδιστή Marc Anthony, το 2004, με τον οποίο και απέκτησε τα δίδυμα Max και Emme που ήρθαν στον κόσμο στις 22 Φεβρουαρίου 2008. Το ζευγάρι χώρισε το 2011 αλλά το διαζύγιο τους βγήκε τρία χρόνια αργότερα.  Μετά το χωρισμό με τον Anthony, φήμες την ήθελαν να διατηρεί δεσμό με διάφορα ονόματα της showbiz. Τελικά, έγινε γνωστή η σχέση της με τον χορευτή της, Casper Smart, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι, από το 2011 έως το 2016. Όλες οι σχέσεις της Lopez μέχρι και το 2016 είχαν κάτι κοινό. Υπήρχαν πάντα φήμες για απιστίες των συντρόφων της και γενικότερα ένα κακό κλίμα με αποτέλεσμα η πασίγνωστη star να μην φαίνεται ποτέ ευτυχισμένη. Όλα αυτά μέχρι το 2017 όταν γνώρισε «εκείνον».

ImageHandler

«Εκείνος»

Ο 42χρονος Alex Rodriguez είναι ο άνθρωπος που έκανε την Jennifer να λάμπει από ευτυχία από τις αρχές του 2017. Ο γοητευτικός Alex είναι πρώην παίκτης του μπέιζμπολ και υπήρξε παντρεμένος από το 2002 μέχρι το 2008 με την ψυχολόγο Cynthia Scurtis με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

1a7e9b2e999975e3f40041462c18fd5b

Η γνωριμία

Η Jlo πριν από λίγους μήνες φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της για το περιοδικό Vanity Fair «επισημοποιώντας» έτσι τη σχέση τους.

jensdf1

Και οι δυο ερωτευμένοι μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για το δεσμό τους αλλά και για την πρώτη γνωριμία τους. «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου “Shades of Blue”, οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, “Η Jennifer είμαι”. Και εκείνος μου απάντησε, “Δείχνεις πολύ όμορφη”», αφηγείται η τραγουδίστρια. Λίγες ημέρες αργότερα ο Rodriguez τής τηλεφώνησε για να βγουν για φαγητό. Η Lopez του εκμυστηρεύτηκε πως είχαν γνωριστεί ξανά πριν 12 χρόνια, στη διάρκεια ενός αγώνα κι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Marc Anthony. «Του λέω, “εντάξει δεν πειράζει αν δεν το θυμάσαι”, κι αυτός μου απάντησε, “Στάδιο Shea, στη διάρκεια του αγώνα με τους New York Mets”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Από τότε είναι αχώριστοι και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την σέξι Λατίνα τόσο ευτυχισμένη.

Δείτε κάποιες κοινές φωτογραφίες τους παρακάτω.

Happy Sunday everyone… ☀️??. ?:@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

I hope everyone got lots of sweet Valentine’s Day ???? #besos #myoneandonly #myvalentine❤️ #lovemymacho #13

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Favorite part of my night last night…first face I see coming off stage ❤️❤️❤️ #amoramoramor

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

What an amazing enlightening heartbreaking and yet hopeful day. We made it down to Puerto Rico for the first time since the hurricane and our Somos concerts. Still many miles to go….but grateful to go the distance side by side with this amazing guy…. #hesmybestie #hesmyman #hesmysuperhero

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

jennifer-lopez-alex-rodriguez-discussing-kids-ftr

jrod-married2-0331

alex-rodriguez-jennifer-lopez-interview-z

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα