Όλα όσα αποκάλυψε η Τσιμτσιλή για τη μυστική συνάντηση Λιάγκα-Ουγγαρέζου

Ναι, μετά από αρκετό καιρό χωρίς καμία επαφή και επικοινωνία –παρά μόνο κάποιες μπηχτές σε συνεντεύξεις τους ή στον αέρα των εκπομπών, «To Πρωινό», «Πρωινό mou» και τώρα «Mega με Μία»- ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο επιτέλους συναντήθηκαν, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Οι δυο παρουσιαστές μίλησαν για όλα και κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα πολύ πολιτισμένο κλίμα. Ποιος όμως έκανε αυτή την αποκάλυψη σήμερα το πρωί;

Η απάντηση είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ίδια, κατά τη διάρκεια του «Happy Day», δήλωσε: «Οι δυο τους μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί  και ακουστεί, συναντήθηκαν. Δεν θα σας πω το που, δεν έχει σημασία. Συναντήθηκαν λοιπόν, θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, υπήρχε η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί δεν θέλω να δώσω στεγνά την πηγή μου».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ένας από τους δυο πήρε την πρωτοβουλία να κάνει το τηλέφωνο, συγκεκριμένα οΔημήτρης Ουγγαρέζος ήταν αυτός που το έκανε. Με αφορμή λοιπόν το Ougachallenge, τον είχε προκαλέσει ηΚωνσταντίνα Σπυροπούλου».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

ξΓιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο τηλεφώνημα που δέχτηκε και το βρισίδι που «έφαγε»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος της φιλίας του με τον Άκη Πετρετζίκη: Ποιος έφταιξε;

Το τηλεφώνημα του Σάκη Ρουβά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο στις 4 το πρωί: Τι του ζήτησε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα