Ok, η κόρη της Βίκυς Καγιά είναι ένας άγγελος: Δείτε όλες τις φωτογραφίες της

H μικρή Μπιάνκα Κρασσά, κόρη της Βίκυς Καγιά και του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, είναι πλέον σχεδόν 3 ετών και εξακολουθεί να ομορφαίνει μέρα με τη μέρα. Όπως θα θυμάστε, η Βίκυ, μπήκε στις ζωές μας πριν από αρκετά χρόνια όταν άρχισε την πολυετή και επιτυχημένη τελικά θητεία της στο χώρο της μόδας. Έφηβη ακόμη, κατάφερε να ξεχωρίσει και να αρχίσει τη σκληρή δουλειά στον απαιτητικό αυτό χώρο, επιδεικνύοντας στρατιωτική πειθαρχία. Σήμερα, στα 39 πλέον της χρόνια, είναι σύζυγος, επιτυχημένη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop, αλλά το σημαντικότερο από όλα; Μητέρα δύο παιδιών, της Μπιάνκα και πλέον και του νεογέννητου Καρόλου- Ηλία.

Η Μπιάνκα ομολογούμε πως μας έχει ήδη κλέψει την καρδιά και δε σταματάμε να χαζεύουμε τόσο τις φωτογραφίες που αναρτά η ίδια της η μαμά της στα social media, όσο και αυτές που αποσπούν οι παπαράτσι από την καθημερινότητά της. Γεννημένη στις 25 Μαΐου του 2015- μελλοντικός τρελός Δίδυμος-, σε λίγο καιρό θα κλείσει το τρίτο έτος της ηλικίας της. Εμείς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ μερικές από τις φωτογραφίες που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να stalkάρουμε, για να πάθετε και εσείς ένα μικρό cuteness overload:

Βόλτα για δύο: Στην αγκαλιά της μητέρας της, η Μπιάνκα επισκέφθηκε μία παραλία στις αρχές αυτού του μήνα. Αποφασισμένες να αδράξουν την ηλιόλουστη μέρα, οι δύο τους ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό και εμείς θαυμάζουμε το μεγαλείο της μητρικής αγάπης που ξεχειλίζει από τη φωτογραφία.

Light and love!☀️☀️Happy Easter everybody!???? #Easter2018 #onlylove #lightandlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Βουτιές στην πισίνα: Με το μπαμπά της και τα δύο ετεροθαλή της αδέρφια, η μικρή Μπιάνκα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μία από τις πρώτες της επαφές με το νερό. Χέρι- χέρι και οι 4 μοιάζουν με pic για καρτ- ποστάλ και μας κάνουν να ζηλεύουμε την εξόρμησή τους.

Sunday funday!???‍♀️ #swimming #familytime #happy #children #fun #familyiseverything #divaniappolonpalace #kavouri #bliss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Μία εικόνα- χιλιάδες συναισθήματα: Δε χρειάζονται πάντα πολλά για να αποσπάσει χιλιάδες likes μία φωτογραφία. Η Μπιάνκα κρατά το χέρι της μαμάς της και μας συγκινεί το ισχυρό τους δέσιμο.

Μόνο χαμόγελα: Συνοδεύοντάς τη με το caption «Daddy’s little girl», η Βίκυ μοιράστηκε με τους ακολούθους της αυτή τη γλυκιά φωτό μπαμπά και κόρης. Κρατώντας τη στην αγκαλιά του, ο Ηλίας Κρασσάς χαμογελά περήφανος και η Μπιάνκα απολαμβάνει τα παιχνίδια στο νερό.

Daddy’s little girl! ??????? #lovesofmylife #daddysgirl #mybabyqueen #summer2017 #greece #myfamily #grateful #loveyoutothemoonandback ❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Κορίτσια στον ήλιο: Πάλι σε κάποια παραλία, παίζοντας στην άμμο η Μπιάνκα φωτογραφίζεται από τη μαμά της αμέριμνη και χαρούμενη.

Our kind of holidays!????? #familytime #evia #bliss #simple #easy #summer2017 #mybabygirl #mybabyqueen #mysunshine ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Ποιος είπε πως μόνο οι μεγάλοι κάνουν ιππασία; Δεν έχει παρά να δει αυτή τη φωτογραφία με τη μικρή ξανθιά να ιππεύει το άλογό της και να απολαμβάνει τη βόλτα της.

My #babyqueen? on her ??? #mybaby #mygirl #mysunshine #horsebackriding #familytime #evia #vacation #summer2017 #welldone??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Στο ζωολογικό πάρκο: Πάλι στην αγκαλιά της μητέρας της γνωρίζει τον κόσμο των άγριων ζώων και εμείς δε μπορούμε να μη σταθούμε στη μπλούζα της Βίκυς, όπου αναγράφεται το όνομα και η ηλικία της Μπιάνκα.

Happy mother’s day: Την ημέρα της μητέρας, είδαμε τις δύο τους να περπατούν χέρι- χέρι στην εξοχή, με ένα caption που δε γινόταν να είναι πιο συγκινητικό.

Being your mother is the most important and precious gift I ever received! ????#happymothersday #bianca #mybabyqueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Η πιο όμορφη Minnie ever: Στις απόκριες η Μπιάνκα αποφάσισε να ντυθεί με τη στολή του αγαπημένου cartoon της Disney και είμαστε σίγουροι πως θα έκλεψε την παράσταση όπου κι αν πήγε.

Runaway Minnie!?❤️?? #mybabyqueen? #Bianca #mysunshine #mybabylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα