Oh Oh! Ο Stefano Gabbana τα έβαλε με την Selena Gomez και δεν του βγήκε σε καλό
Splash News / Ideal Image

Αν υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει τον οίκο Dolce & Gabbana, ας σηκώσει το χέρι του. Κανείς, σωστά; Είναι ένας από τους πιο διάσημους οίκους και μαζί του είναι πασίγνωστοι και οι δύο ιδρυτές του, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οπότε θα περίμενε κανείς να είναι αρκετά προσεκτικοί ως προς το την εικόνα που «βγάζουν» προς τα έξω.

Getty Images
Getty Images

Όχι ο Stefano Gabbana πάντως, ο οποίος αρέσκεται στο να προσβάλλει τους celebrities δίχως ίχνος ντροπής. Οι Kate Moss, Miley Cyrus και Victoria Beckham είναι μερικά μόνο από τα διάσημα «θύματά» του, αλλά τώρα Stefano Gabbana τα έβαλε με την Selena Gomez.

screenshot-20180613-131815-instagram-1528912166Που λέτε, ο 55χρονος σχεδιαστής μάλλον σκέφτεται σαν 15χρονο –στην καλύτερη-, αφού έκατσε και άφησε το σχόλιο «πραγματικά είναι άσχημη» κάτω από μία φωτογραφία της Selena Gomez, η οποία να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram.

#selenagomez rocks red dresses ❤️ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

Οι followers είδαν το σχόλιο και –όπως ήταν αναμενόμενο- ξεκίνησε «πόλεμος». Και πολύ καλά έγινε, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλεί κάποιον άλλο άσχημο –ή οτιδήποτε άλλο προσβλητικό, ειδικά όταν κρύβεται πίσω από μία οθόνη, είναι 55 ετών και απίστευτα διάσημος. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κέρδισε από αυτό του το σχόλιο και γιατί ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, αλλά ελπίζουμε μέχρι το τέλος του 2018 να ενηλικιωθεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα