Oh no he didn’t! Τι είπε ο Πρίγκιπας William για τα μαλλιά της Kate Middleton;

Όταν πρόκειται για μαλλιά, τα αγόρια (σύζυγοι, αδελφοί, πατέρες και φίλοι) just do not go there! Τα μαλλιά μας είναι ένα ευαίσθητο θέμα, ένα θέμα που ούτε καταλαβαίνουν, ούτε νιώθουν οπότε είναι καλύτερα να περιορίζουν τα σχόλια στο ελάχιστο και πιο συγκεκριμένα στα βασικά κομπλιμέντα και μόνο. Αυτό φαίνεται πως έιναι κάτι που δεν έμαθαν στον Πρίγκιπα William…

 

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή του σε μαθητικό κέντρο του Λονδίνου, ο Πρίγκιπας μίλησε με εθελοντές και ανάμεσά τους βρέθηκε μια κομμώτρια με την οποία έπιασε κουβέντα. Επάνω στη συζήτηση λοιπόν, ο γοητευτικός William προκάλεσε τη νεαρή να δοκιμάσει να χτενίσει την Kate αν μπορεί γιατί τα μαλλιά της είναι… ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Kate-Middleton-Metamorfosi-2010, peoplegreece

 

Στην αρχή, η κομμώτρια νόμιζε πως ο διάδοχος αστειευόταν αλλά έκανε λάθος. Της είπε πως είναι τόσο μακριά και χοντρά που το styling φαντάζει με εφιάλτη και δεν αστειευόταν. Όλα φυσικά ήταν στα πλαίσια του χιούμορ καθώς τα μαλλιά της Kate δείχνουν πάντα άψογα και το styling τους είναι το τελευταίο με το οποίο ασχολείται ο Πρίγκιπας William αλλά seriously, your highness you didn’t! Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την κομμώτρια για το αν θα ήθελε να φτιάξει κάποια στιγμή τα μαλλιά της Kate Middleton εκείνη απάντησε πως ναι αλλά η Kate δε θα αλλάξει ποτέ την κομμώτριά της Amanda Cook Tucker η οποία ευθύνεται για τις αξιοζήλευτες εφανίσεις της.

Δείτε ακόμα: 

Το πρώτο κατάστημα της Η&Μ στην Κρήτη έρχεται την άνοιξη

Fashion of 2014: Δείτε τις επικρατέστερες τάσεις της χρονιάς που φεύγει

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα