Ο Tom Cruise απαγορεύει στη Nicole Kidman να παραβρεθεί στον γάμο του γιου τους

Ο Tom Cruise και η Nicole Kidman είχαν παντρευτεί το 1990 και είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά τον 24χρόνο Conor και την 26χρονη Isabella. Η σχέση τους δεν ηταν η καλύτερη με την ηθοποιό να ρίχνει τις ευθύνες για το διαζύγιο τους στην εμμονή του ηθοποιού με την Σαηεντολογία.  Ο ηθοποιός, μάλιστα πήρε και την πλήρη κηδεμονία των παιδιών.

Tom Cruise, Nikole Kidman

Τελευταίa δημοσιεύματα θέλουν τον Cruise να έχει απαγορεύσει στην πρώην σύζυγο του Nicole Kidman να παρευρεθεί στον γάμο του γιου τους Conor με την αγαπημένη του Silvia, την οποία οι φίλοι την φωνάζουν “Πριγκίπισσα της Σαηεντολογίας”.

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο περιοδικό RadarOnline «Ο Τom βρίσκεται πίσω από αυτό και  η επιθυμία του είναι νόμος. Ο Τom πήρε την απόφαση και ο Conor ακολούθησε» και συνέχισε «Πρώτα από όλα ο Tom δεν θα σκέφτοταν να καλέσει την Nicole στο γάμου του Conor επειδή θωρείται ανεπιθύμητο άτομο από την εκκλησία της Σαηεντολογίας και  δεν την θέλει εκεί».

Η Nicole Kidman είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Who «Θέλω να κρατάω ιδιωτικά όλα αυτά και να προστατεύω όλες τις σχέσεις. Είναι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις που παίρνουν.Έχουν κάνει την επιλογή τους να είναι Σαηεντολόγοι και σαν μητέρα είναι η δουλειά μου να τα αγαπώ».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα