Ο Θάνος Καληώρας γαμπρός για δεύτερη φορά: Διαβάστε τις λεπτομέρειες του κρυφού γάμου και δείτε την καλλονή αγαπημένη του

Ο Θάνος Καληώρας έχει τεράστια πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Με δεκάδες επιτυχίες σε τηλεόραση και θέατρο του αρέσει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά του και καθόλου με την προσωπική του ζωή, που κρατά χαμηλούς τόνους.

Η σχέση του με τη σύντροφό του, Θωμαΐδα, μετρά έξι χρόνια, κι όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο γάμος θα είναι πολιτικός και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στο Δημαρχείο Δράμας, με ελάχιστους καλεσμένους.

Οι δυο τους θέλουν να προστατέψουν την ομορφότερη στιγμή της κοινής τους ζωής από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό αποφάσισαν να τελεστεί ο γάμος στη Βόρεια Ελλάδα.

«Με τη Θωμαΐδα ταιριάζουμε πολύ, έχουμε βρει τα πατήματα μας, ζούμε μαζί και ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης δεν βρίσκω το λόγο να μην το κάνω. Μάλιστα ήταν να παντρευτούμε νωρίτερα, αλλά μας καθυστέρησαν κάποια γεγονότα! Θέλω να ζήσω ξανά τον γάμο και θέλω να κάνω κι ένα δεύτερο παιδί. Αισθάνομαι ζωντανός, δημιουργικός και ενεργός στη ζωή», είχε δηλώσει ο Θάνος Καληώρας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

thanos kalioras, thomais

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε παντρευτεί το 1980 την Τζέση Παπουτσή και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, το Γιώργο, ο οποίος σήμερα είναι σκηνοθέτης.

Εμείς, με τη σειρά μας, να τους ευχηθούμε με το καλό.

Διαβάστε ακόμα:

Μυστικός γάμος: Η αδερφή της Liv Tyler παντρεύτηκε τον αγαπημένο της-Δείτε φωτογραφίες

Σύζυγος σχεδιάζει δεύτερο γάμο με τη γυναίκα του επειδή έχασε τις αναμνήσεις της

Ο Γιώργος Γιαννιάς μας «έστειλε»: Έκανε πρόταση γάμου στην Ελευθερία Παντελιδάκη μπροστά στους θαμώνες του μαγαζιού

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα