Ο συνδυασμός που έκανε η Ελένη Μενεγάκη και σχολιάστηκε αρνητικά

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος έχει κάνει τις πιο ωραίες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Σχεδόν όλα της τα loοks, τα οποία επιμελείται ο Γιάννης Τράκας, κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ ακόμα και όσες φορές είπαμε ότι δεν μας άρεσε ιδιαίτερα, η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιαστήκαμε με τους συνδυασμούς και όχι με τα επί μέρους κομμάτια. Αυτό συνέβη και σήμερα που η αγαπημένη παρουσιάστρια του ελληνικού κοινού επέλεξε να φορέσει ένα κιμονό με την υπογραφή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Αν και το κιμονό μας άρεσε πολύ και θεωρούμε ότι της πήγαινε, η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε να μην το είχε συνδυάσει με αυτά τα παπούτσια. Αντί λοιπόν γι’ αυτά τα πέδιλα, θα ταίριαζε πολύ περισσότερο με ένα ζευγάρι μαύρες, over-the-knee μπότες, ή ακόμα και με κλασικά, strappy πέδιλα, τα οποία όμως θα ήταν λεπτεπίλεπτα και όχι τόσο χοντροκομμένα όσο αυτά που φόρεσε τελικά σήμερα η Ελένη. Τα σημερινά της πέδιλα θα μας άρεσαν περισσότερο με ένα τζιν παντελόνι, ή με ένα απλό μαύρο σε γραμμή cigarette.

Το κιμονό της παρόλα αυτά είναι ένα passepartout κομμάτι που μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα αλλά και πάνω από ένα basic σύνολο δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα