Ο Σάκης Ρουβάς ντύνεται γαμπρός; Μιλάει πρώτη φορά για γάμο με την Κάτια

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλάι του τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του,Κάτια Ζυγούλη.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν μετά τη βάφτιση της Αριάδνης θα έρθει και ο γάμος, ο Έλληνας star δήλωσε: «Γιατί όχι; Θα δούμε».

Σύμφωνα με το fayscontrol, η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου χορού που μοιράστηκαν οι δυο τους αμέσως μετά την βάφτιση της κόρης τους –για την ακρίβεια ψιθυριστά στο αυτί.

Στο Πρωινό πάντως ο ίδιος δεν είπε κάτι παραπάνω για το θέμα αυτό, αλλά προτίμησε να μιλήσει για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει όσο τα παιδιά του μεγαλώνουν.

«Έζησα και τη βάφτιση και του τρίτου μου παιδιού. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω μια γυναίκα που μου χάρισε τα τρία μου παιδιά και είμαι ευγνώμων που η κα Βαρδινογιάννη είναι η νονά, γιατί θα έχει η κόρη μου ένα πολύ ωραίο πρότυπο. Η Αναστασία πηγαίνει πια στην Α’ Δημοτικού. Είναι συγκινητικό να τα βλέπεις να μεγαλώνουν».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Το Πρωινό: Πρεμιέρα σε στιλ μιούζικαλ για τη Φαίη και το Γιώργο

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Βάφτισαν την κορούλα τους!

Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 30.000 κόσμο στο Mad North Stage Festival by TIF-HELEXPO!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα