Ο Robert Pattinson είναι οπαδός της καλής ενυδάτωσης

Μετά από την ατυχή δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν, λέγοντας ότι είχε να λουστεί περίπου 6 εβδομάδες, προκαλώντας την κατακραυγή των fans, ο Robert Pattinson θα λέγαμε πως δεν αποτελούσε και πρότυπο υγιεινής όλα αυτά τα χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός καρδιοκατακτητής φαίνεται πως έχει αλλάξει συνήθειες, από την ευτυχή στιγμή που έγινε πρόσωπο του αρώματος Dior Homme Eau for Men, προκαλώντας πανικό στις γυναίκες ανά τον πλανήτη.

«Η τακτική που συνήθιζα να ακολουθώ ήταν βούρτσισμα δοντιών και ντους», έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «The Wall Street Journal».«Δεν ξέρω αν οφείλεται στη συνεργασία μου με τον οίκο Dior ή στο γεγονός ότι μεγαλώνω, αλλά έχω ξεκινήσει να ενυδατώνω το δέρμα μου», ενώ σε μια κρίση αυτοσαρκασμού συνεχίζει: «Πρόκειται για μια σπουδαία αλλαγή στη ζωή μου».

Παράλληλα, μένοντας στην ασπρόμαυρη, super hot καμπάνια για τον οίκο Dior, δηλώνει: «Μου αρέσει να κάνω φιλόδοξα πράγματα και αυτό είναι που με ενθουσίασε σχετικά με την καμπάνια, το γεγονός ότι ο οίκος Dior δεν προσπαθεί να κρύψει τίποτα».

Όσο για τα επαγγελματικά του, έχοντας πλέον κλείσει τον φάκελο Twilight μια και καλή, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του David Cronenberg, «Maps To The Stars», την οποία χαρακτηρίζει ως ένα σατυρικό ghoststory με στοιχεία σκοτεινής  χολυγουντιανής κωμωδίας.

Διαβάστε ακόμα: Feeling Pretty Happy: 5 beauty προϊόντα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα