Ο Robert Pattinson εξηγεί γιατί έχει τόσο κακή σχέση με τις φωτογραφίες

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο Robert Pattinson δεν θα φωτογραφηθεί ποτέ ξανά. Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν θλιβερό για τους φανατικούς θαυμαστές του σταρ, ωστόσο ο 28χρονος θα λάτρευε να ζούσε κάπου, όπου δεν θα χρειαζόταν να ανησυχεί για τους παπαράτσι. «Προσπαθώ να μην είμαι μέσα σε ανόητα κουτσομπολίστικα περιοδικά και νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι μην φωτογραφηθώ ποτέ ξανά», δήλωσε αστειευόμενος ο Pattinson κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

«Όσο μεγαλώνω θέλω όλο και πιο πολύ – εντελώς συνειδητά- να αποφεύγω την αμήχανη στιγμή που μου δημιουργούν οι φωτογραφίες. Δεν ξέρω γιατί. Έχω κάνει τόσες πολλές φωτογραφίσεις  και τώρα νιώθω σαν ο καθένας να μπορεί να δει τον εσωτερικό μου κόσμο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός με πιο σοβαρή διάθεση σε σχέση με την προηγούμενη δήλωσή του.

Εμείς πάντως αν τελικά δεν δούμε σε κάποια φωτογράφιση τον νεαρό θα χαρούμε πολύ να τον απολαύσουμε στις δύο επερχόμενες ταινίες του: το «The Rover» και το «Maps to the Stars».

Διαβάστε ακόμη: 

Τα πιο must αξεσουάρ της σεζόν είναι εδώ από τα Marks & Spencer

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα