Ο Richard Gere θα γίνει ξανά πατέρας στα 69 του χρόνια
Getty Images

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά λέει το ρητό και ο Richard Gere και η αγαπημένη του Alejandra Silva το αποδεικνύουν περίτρανα. Εκείνος είναι 68 ετών, εκείνη είναι 35 και σε λίγο θα έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η Alejandra γνώρισε τον Gere πριν από περίπου 15 χρόνια, αλλά η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 2014. Λίγο καιρό αργότερα, οι δυο τους έμειναν μαζί στη Νέα Υόρκη και ποτέ δεν προσπάθησαν να κρύψουν τη σχέση τους.

«Δεν αγνοώ τη διαφορά ηλικίας μας και το γεγονός πως είναι ένας Χολιγουντιανός σταρ, αλλά όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό κάθε πρόβλημα εξαφανίζεται. Ένιωθα λίγο “χαμένη” και εκείνος έδωσε ξανά νόημα στη ζωή μου. Ήταν σα να βρήκα ξαφνικά το σωστό “μονοπάτι”», είχε δηλώσει η ισπανίδα, η οποία εργάζεται στον χώρο των επιχειρήσεων ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

ο ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές του Απριλίου με πολιτικό γάμο και στις 6 Μαΐου θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσει με συγγενείς και στενούς φίλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο τρίτος γάμος του ηθοποιού, αφού ήταν παντρεμένος με την Cindy Crawford από το 1991 μέχρι το 1995 και με την Carey Lowell από το 2002 μέχρι το 2013, με την οποία μάλιστα έχει ένα γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2000. Η νέα του σύζυγος έχει και εκείνη έναν γιο και ένα γάμο που κράτησε μόλις δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα