Ο πιο πολυτελής ορός της Kérastase ΔΕΝ είναι σε υγρή μορφή…

Είναι ένα solid (σε στέρεη μορφή) θαύμα για τα μαλλιά μας! Ο νέος ορός K Ultime Soid Serum της Kéastase βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό, πολυτελές βαζάκι. Η υφή του είναι μεταξένια και το άρωμά του …ιδιαίτερο. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει 14 μυθικά έλαια (Co + Ad + Av + Ap +Cc +Aa + Ol + Cn + Wl + Ro + Rc + Ci + Cm + Ht + Rm) και ένα αιθέριο έλαιο σε μια πρωτοποριακή κόμπακτ μορφή. Αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με τα χέρια σας μοιάζει να «λιώνει» και να μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο ελιξίριο που μεταμορφώνει πραγματικά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Μόλις ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνει τις κατεστραμμένες άκρες λείες και λαμπερές όπου κι αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η μικρή, πολυτελής συσκευασία του είναι τόσο πρακτική που μπορείτε να το έχετε παντού και το αποτέλεσμα στα μαλλιά σας είναι σχεδόν εθιστικό. Αρκεί να σας πούμε πως από τη στιγμή που το πήραμε στα χέρια μας, μια εβδομάδα πριν (το τεστάρουμε), κοντεύουμε να το τελειώσουμε. Εκείνο που ίσως μας αρέσει περισσότερο από όλα είναι πως, εκτός από θρέψη και λάμψη, χαρίζει και απίθανη πειθαρχία στα μαλλιά. Το χρησιμοποιήσαμε σε πιασμένα μαλλιά για να σταθεροποιήσουμε τις φύτρες μας και ήταν μαγικό και έκανε τις αφέλειές μας να σταθούν στη θέση τους για ώρες.

Το βρίσκετε στα κομμωτήρια και σας προτείνουμε να σπεύσετε για να το αποκτήσετε γιατί είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά σας.

Δείτε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Festive shopping: Αγοράστε τα ωραιότερα κόκκινα παπούτσια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα