Νέα

Ο πιο νέος star έκλεισε ένα μήνα ζωής

Κάποιος δε φαίνεται πολύ χαρούμενος στα γενέθλια του.

InStyle.gr

leo cover

Όταν είσαι ο γιος της πιο επιτυχημένης fashion blogger, είσαι και εσύ ένας mini- star που μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του. Η αλήθεια είναι πως ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, χαιρόμαστε ιδιαίτερα στην προοπτική αυτή καθώς ο μικρός Leoncino, ο νεογέννητος γιος της Chiara Ferragni και του Fedez είναι αξιολάτρευτος. Πριν από δύο ημέρες έκλεισε ένα μήνα ζωής και η μητέρα του θεώρησε το γεγονός άξιο εορτασμού- είναι γνωστό ότι η πρόσχαρη Ιταλίδα Chiara, δε χρειάζεται πολύ να βρει αφορμές για party άλλωστε. Έτσι, ο Leo έσβησε το πρώτο του κεράκι και φυσικά η στιγμή αποθανατίστηκε και αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας του, αποσπώντας μερικές χιλιάδες likes. Τα σχόλια για τα birthday wishes έπεφταν βροχή και δε μπορούμε παρά να γελάσουμε με την έκφραση του μικρού που μάλλον δεν απολάμβανε τη στιγμή όσο η μητέρα του.

Leo was not that excited to celebrate his first month of life 😂 #LeoncinoMio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η φωτογραφία που μας έκλεψε την καρδιά, αφού η περήφανη μητέρα Chiara δε χάνει ευκαιρία να μοιράζεται την εξέλιξη της ζωής του με τους πιστούς της ακολούθους, που με τη σειρά τους δε χορταίνουν να μαθαίνουν νέα του. Μεταξύ άλλων, αυτές που ξεχωρίζουν είναι:

Αγάπη δίχως ιδιοτέλεια: Η Chiara μόλις έφερε στον κόσμο το γιο της και τον κρατά στην αγκαλιά της στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, με το Fedez φύλακα- άγγελό της να τη φιλάει τρυφερά στο μέτωπο.

Exactly one month ago our lives changed forever for the best: we got to meet love at its highest level, our son Leone. Happy one month our beautiful raviolino 💘 #LeoncinoMio Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

 

Leo, όνομα και μπλούζα: Ο μπέμπης ξαπλωμένος στο κρεβάτι με μπλούζα αντιπροσωπευτική του ονόματός του.

#LeoncinoMio, literally 🦁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Είναι απαλό το κρεβάτι: Όταν η μαμά σου έχει fashion sense, δε νοείται να κοιμάσαι με κάτι λιγότερο από αυτό, right?

Good morning 🦁🐻 #LeoncinoMio Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Άκρως οικογενειακόν: Ο Leo απολαμβάνει τη ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς και ο Fedez δεν τολμά να απομακρυνθεί και πολύ.

Family 💘 #LeoncinoMio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Πολύ χαριτωμένος για να το αντέξουμε: Στα χέρια του μπαμπά του μία από τις πολύ πρώτες μέρες του στη ζωή.

Ooooh sooole miiiioooo 🤣 #LeoncinoMio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr