Ο πιο χλιδάτος γάμος που έχετε δει ποτέ: Έγινε στη Βουλιαγμένη, κόστισε 5.000.000 ευρώ και θύμιζε σκηνικό από ταινία του Hollywood

Ένας γάμος που θύμιζε Hollywood, που κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ, έγινε το Σάββατο στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Και φυσικά αποτέλεσε το Νο1 θέμα συζήτησης της εγχώριας show biz.

500 προσκλήσεις για το τριήμερο γλέντι –όχι, δεν κράτησε μόνο ένα βράδυ- με ένα υπερχλιδάτο show στη Λίμνη Βουλιαγμένης, που τελείωσε ε ένα after wedding party σε club της Αθήνας.

Το κόστος, σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο, ο dj Μικέλε και ο δικός μας Αντώνης Ρέμος.

gamos hlidi3

Για να γίνει όμως ο γάμος, είχε προηγηθεί μεγάλη προετοιμασία. Συγκεκριμένα, για μια εβδομάδα, συνεργεία είχαν μετατρέψει το χώρο σε πραγματικό εργοτάξιο, για να γίνουν τα σκηνικά με τους κίονες και τις τεράστιες άσπρες μπάλες, να μπουν στη θέση τους τα χιλιάδες φωτορυθμικά αλλά και για να φτιαχτεί η ειδική πίστα που θα ανέβαιναν οι καλεσμένοι για χορό.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολούθησαν: Την Παρασκευή το βράδυ στη Λίμνη Βουλιαγμένης είχε στηθεί μια μουσικοχορευτική παράσταση, την οποία απόλαυσαν επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και celebrities -οι γονείς της νύφης, είναι ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής Naftomar – μέλη των Λαιμού, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Γουρδομιχάλη, Κορωνιού, Βαρδινογιάννη, Λεβεντάκη, Φράγκου, Τσάκου, Ορφανίδη και Μαρτίνου, πολιτικοί όπως η Έυα Καϊλή και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκαν εκεί.

gamos hlidi7

Το Σάββατο το βράδυ έγινε το γαμήλιο γλέντι στο ξενοδοχείο με το σκηνικό να αποτελεί έναν συνδυασμό της Αρχαίας Ελλάδας και των γνωστών «1.000 και μια νύχτες» της Ανατολής. Το γλέντι τελείωσε στις 7 το πρωί και καλύτερη στιγμή του ήταν το δεκαπεντάλεπτο show με τα πυροτεχνήματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso.

gamos hlidi2

Διαβάστε ακόμα:

Λαμπερός βασιλικός γάμος στη Σουηδία

Η απόλυτη χλιδή: Γάμος στη Μύκονο κόστους 500.000 ευρώ

Χάρης Ρώμας: Ο γάμος και η άγνωστη συνάντηση με την πρώην σύζυγό του

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα