Ο Pharrell Williams επιμελείται έκθεση τέχνης

Διαθέτει αυτή τη μαγική ικανότητα να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας κάνει να χορεύουμε στις καρέκλες μας, με το άκουσμα των πρώτων δευτερολέπτων της μουσικής του! Ότι θα τον δούμε όμως ως curator σε μια πρωτότυπη έκθεση τέχνης, αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε αλλά μας γέμισε περιέργεια για το αποτέλεσμα.

Ο Pharrell Williams – με τη βοήθεια δύο πεπειραμένων curators – επιμελήθηκε για λογαριασμό του μουσείου, Toronto Design Museum, την έκθεση, This Is Not A Toy, η οποία μετατρέπει διάσημα παιχνίδια σε γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής και εξετάζει τη σχέση τους με την κουλτούρα και την εξέλιξη του πολιτισμού, των σύγχρονων Δυτικών κοινωνιών.

this-is-not-a-toy-exhibition-25

Τα χρώματα, τα σχέδια, τα υλικά ακόμα και η στάση του σώματος μερικών παιχνιδιών που μιμούνται την ανθρώπινη μορφή είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, μηνύματα που περνάνε στο υποσυνείδητο των παιδιών και τα βοηθούν να διαμορφώσουν, ως ένα βαθμό τον χαρακτήρα τους, συνεπώς και το μέλλον των κοινωνιών μας.

Όσο για τον δημοφιλή ποπ σταρ, ο ρόλος του ήταν κάτι παραπάνω από ενεργός αφού μαζί με τους John Wee Tom και Sara Nickleson, συμμετείχε στην επιλογή των έργων, στην τοποθέτηση τους αλλά και στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του χώρου, που θα φιλοξενήσει την έκθεση έως και τις 19 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης – «The Notebook»: Δείτε τα λάθη της ταινίας σε ένα Video

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα