Ο πατέρας της Peaches Geldof μιλά για πρώτη φορά: «Ο πόνος είναι αβάσταχτος »

Τρεις περίπου μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Peaches Geldof, ο πατέρας της, Bob Geldof, έδωσε την πρώτη του δημόσια συνέντευξη σε βρετανικό τοκ σόου. Ο ιρλανδικής καταγωγής μουσικός δήλωσε χαρακτηριστικά για την απώλεια της κόρης του και την οικογενειακή του τραγωδία: «Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Είναι πολύ δύσκολο το στάδιο της συνειδητοποίησης. Αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτό το κενό».

Ο 62χρονος frontman των «Boomtown Rats» αποκάλυψε επίσης ότι η καθημερινότητά του είναι δύσκολη με αρκετές στιγμές θλίψης να κάνουν την εμφάνισή τους απροσδόκητα: «Μπορεί να είμαι στο δρόμο και ξαφνικά να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί και να ξεσπάσω σε κλάματα. Φαντάζομαι ότι αυτό θα συμβαίνει για αρκετό καιρό».

Ο  Sir Geldof έχει μία τεράστια καριέρα παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο γνωστός σε πολλούς νέους ανθρώπους, ως ο πατέρας της Peaches, η οποία ήταν μοντέλο, fashion editor και τηλεοπτική προσωπικότητα. Ο ίδιος, δηλώνει περήφανος για αυτό το λόγο και δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε: «Το κορίτσι μου είχε τεράστια επιρροή και κυρίως στη γενιά της. Όταν το συγκρότημα μου επανενώθηκε το περασμένο έτος στο πλαίσιο περιοδείας, έρχονταν κόσμος και με ρωτούσε αν ήμουν ο πατέρας της της Peaches Geldof και έλεγα ναι. Και μου άρεσε. Μου άρεσε να είμαι ο μπαμπάς της Peaches Geldof».

Η 25χρονη, που πιθανότατα έχασε τη ζωή της λόγω υπερβολικής δόσης ηρωίνης,  ήταν παντρεμένη με τον ρόκερ Thomas Cohen με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον 2χρονο Astala και τον ενός έτους Phaedra.

Διαβάστε ακόμη:

Peaches Geldof: Ποια είναι τελικά η αιτία θανάτου της;

Peaches Geldof: Οι πιο τρυφερές οικογενειακές της στιγμές

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα