Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη: «Παιδιά το παίρνω πάνω μου…»

Όπως ενημερωθήκαμε από το Peoplegreece.com, τον Γιώργο Λιάγκα αντικατέστησε ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό», σε μια εμφάνιση που θύμισε στο κοινό τη δυναμική του παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρες προβολής της εκπομπής, η Σάσα Σταμάτη προλόγισε τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη. Τότε, ο πρώην παρουσιαστής των Δέστε τους είπε χαριτολογώντας: «Όχι, δεν είναι! Αν δεν δω εγώ μωρό, δεν πιστεύω τίποτα» με τη Φαίη Σκορδά να προσθέτει: «Ρε παιδιά, γεννάει» και εκείνον να απαντά: «Ξέρεις πόσο πρήζει η γλουτένη; Τελος πάντων, ας μας πει η Κατερίνα στο βίντεο. Ας το πάρει πάνω της».

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη επεσήμανε: «Εγώ σας το έχω πει. Η Ελένη θα βγαίνει από το μαιευτήριο και θα λέει “Δεν ήμουν εγώ”» με τον Νίκο Μουτσινά να αποκαλύπτει: «Παιδιά, νομίζω ότι έχει βγει το μισό μωρό πια. Δεν το λένε ακόμα; Για την Ελιάνα, τουλάχιστον, είπαν πως γέννησε; Ξέρω πως την έβγαλαν σε ζωντανή σύνδεση, αλλά ρώτησα αν το λένε. Της είπαν “γέννησες”; Μπορεί να της είπαν πολύ γενικά “τι ωραίο αυτό που κρατάς”. Εν πάση περιπτώσει, θα το πάρω εγώ πάνω μου! Η Ελένη είναι έγκυος. Μάλιστα, αν τα βάλεις κάτω, μπορεί να γεννάει τώρα κοντά. Αν πάμε σε break και γυρίσουμε μπορεί να χει γεννήσει κιόλας».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε -κατά λάθος- πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Η Έλενα-Μακρή Λυμπέρη απαντά στην αγωγή 270.000 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ελένη Μενεγάκη: «Ποιος άντρας βλέπει αυτή τη γυναίκα και δεν…»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα