O Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για το προϊόν που θα βάλει τέλος στην κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών
Μιλάμε για ξανθά μαλλιά με το Νικόλα Βιλλιώτη και τη Garnier

Τα ξανθά μαλλιά που δεν κιτρινίζουν βρίσκονται στο νούμερο ένα του wish list μας μαζί με την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας και τη σοκολάτα που αδυνατίζει. Επειδή το δεύτερο και το τρίτο θα μείνουν για πάντα στα όνειρά μας, καλέσαμε το Νικόλα Βιλλιώτη hair & color expert και τη Garnier στα InStyle.gr Headquarters για να μας μιλήσουν για το απόλυτο λανσάρισμα που θα κάνει το όνειρο των μαλλιών χωρίς κιτρινίλες πραγματικότητα. Ναι, αναφερόμαστε στο Blond Booster, το 1ο βαθύ conditioner με ενεργές μωβ χρωστικές ουσίες που εξουδετερώνει την κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών και παράλληλα τα φροντίζει.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μας Νικόλα, το Blond Booster είναι το σημαντικότερο λανσάρισμα στον τομέα του mass market αλλά και γενικά. Γιατί; Γιατί για πρώτη φορά έχουμε ένα προϊόν αποκλειστικά για ξανθά μαλλιά, με μωβ χρωστικές διαθέσιμο στην ευρεία διανομή με μόλις 6,35€. Επίσης, μιλάμε για μια κρέμα μαλλιών, ένα προϊόν που φροντίζει τα μαλλιά και δεν αφαιρεί απλά την κιτρινίλα όπως ένα shampoo. Αναλυτικότερα:

blond booster mov xromaΤι κάνει η φόρμουλα blond booster;
Η Blond Booster έχει αναπτυχθεί σαν μια κρέμα gel με μαλακτικούς και περιποιητικούς παράγοντες σε συνδυασμό με το όφελος μιας άμεσης βαφής με ενεργά μωβ χρωστικά. Χάρη στις εξουδετερωτικές της ιδιότητες, η φόρμουλα διορθώνει τους θαμπούς κίτρινους τόνους.
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Είναι σχεδιασμένη να διαρκεί για 2-3 λουσίματα.
Καταστρέφει τα μαλλιά ή το δέρμα;
Έχει το πλεονέκτημα να μην καταστρέφει τις ίνες της τρίχας και να μην είναι χημική θεραπεία: τα χρωστικά εναποτίθενται γύρω από την ίνα της τρίχας και την βάφει ώστε να εξουδετερώσει την κιτρινίλα και την ίδια στιγμή να θρέψει τα μαλλιά. Για να αποφύγετε τις αλλεργικές αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα αλλεργικό τεστ 48 ώρες πριν από κάθε χρήση του προϊόντος. Προτείνεται να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της χρήσης.
Σε τι τύπο μαλλιών ταιριάζει;
Έχει δημιουργηθεί για όλους τους τύπους ξανθών, από φυσικό σε βαμμένο και λευκό – ξανθό. Δρα καλύτερα σε βαμμένα και λευκά – ξανθά μαλλιά.

Untitled

Όσο για το αν θέλει ιδιαίτερη χρήση… Όχι βέβαια! Απλά το εφαρμόζετε στα μαλλιά σαν κρέμα μαλλιών (αυτό είναι άλλωστε), το φήνετε να δράσει για 5 λεπτά και αφού το ξεβγάλετε απολαμβάνετε μεταξένια, ευωδιαστά ξανθά μαλλιά χωρίς ίχνος κιτρινίλας.

Αρκετά όμως, ας αφήσουμε τον ειδικό να μας τα πει με το δικό του τρόπο….

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα