Ο νεογέννητος γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει ήδη απίστευτη περιουσία!
instagram @conveynsw

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υποδέχτηκαν τον γιο τους, ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι έβδομο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου και όπως και τα μεγαλύτερα ξαδέρφια του έχει ήδη μια μεγάλη περιουσία! Το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Sussex είναι ήδη αρκετά πλούσιο.Οι γονείς του έχουν μεγάλη περιουσία ξεχωριστά,καθώς η Meghan ήταν επιτυχημένη ηθοποιός στο Hollywood και ο πρίγκιπας Harry μέλος της βασιλικής οικογένειας.

O πρίγκιπας Harry έχει περιουσία 35 εκατομμυρίων, ενώ η σύζυγος του, όταν ήταν ακόμα ηθοποιός είχε περιουσίαπου άγγιζε τα 4 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Forbes, η βασιλική οικογένεια θεωρείται ότι αξίζει 78 δις.

Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η αξία της περιουσίας του baby Sussex μιας και είναι μόλις λίγων ημερών, αλλά μπορούμε να το υπολογίσουμε συγκρίνοντας την περιουσία των ξαδερφών του, πρίγκιπα George, πριγκίπισσας Charlotte και πρίγκιπα Louis.

To Reader’s Digest έχει εκτιμήσει την περιουσία κάθε μέλους της βασιλικής οικογένειας και βρήκε ότι η πριγκίπισσα Charlotte είναι η πλουσιότερη από τα αδέρφια της, καθώς έχει υπολογιστεί πώς τα έσοδα που φέρνει στο Παλάτι είναι 4.4 δισεκατομμύρια. Ωστόσο,το μωρό της Meghan και του Harry είναι ξεχωριστό γιατί έχει ρίζες απο Αμερική και Αγγλία. Τα στοιχήματα για το φύλο,εξάλλου, για το βάρος και το όνομα του μωρού της Markle,ήταν πολλά περισσότερα σε σύγκριση με τα ξαδέρφια του.

Ο Richard Haigh, διευθύντης του Brand Finance υποστηρίζει ότι ο νεογέννητος γιος της Meghan και του Harry θα επηρεάσει αρκετά τη βρετανική οικονομία αυξάνοντας σημαντικά τον τουρισμό στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα