Ο Μέμος Μπεγνής ζει έναν μεγάλο έρωτα

Ο όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αυτεποίθηση, την απιστία, την διεκδίκηση, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος.

Διεκδικούσε πάντα; «Όχι, ήμουν πολύ ντροπαλός παλιά. Μέσω αυτής της δουλειάς άλλαξα. Όταν έχεις μια καλή πορεία, αρχίζεις να πατάς στα πόδια σου. Απέκτησα την αυτοπεποίθηση που παλιότερα δεν είχα. Αυτό είχε αντίκτυπο και στις άλλες πτυχές της ζωής μου, όπως τα ερωτικά. Μπορούσα να διεκδικώ».

Πότε απέκτησε αυτοπεποίθηση; «Μετά τα 25-26. Από μικρός δεν έμοιαζα με τα άλλα παιδάκια. Ήμουν μοναχικός. Όταν οι άλλοι έπαιζαν, εγώ διάβαζα πιάνο ατέλειωτες ώρες για να κάνω το όνειρό μου πράξη. Αυτό είχε αντίκτυπο και στην κοινωνική μου ζωή».

Πόσους μεγάλους έρωτες έχει ζήσει; «∆ύο και ήμουν δοσμένος ψυχή τε και σώματι. Τα δίνω όλα σε έναν μεγάλο έρωτα, χωρίς όμως αυτό να μου στερεί κάτι από την προσωπική μου ζωή».

Έχει απατήσει σε σχέσεις του; «Το έχω κάνει ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού».

Είναι ερωτευμένος; «Ναι, εδώ και αρκετό καιρό».

Συγκατοικεί; «∆εν μου αρέσει να συγκατοικώ. Μου αρέσει οι άνθρωποι να έχουν τον προσωπικό τους χώρο. Χαίρομαι ζευγάρια που παντρεύονται και επιλέγουν συνειδητά να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Σου δίνει ελευθερία και δεν σε πιέζει να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς 24 ώρες το 24ωρο. Εγώ θα τρελαινόμουν», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Μια ματιά εδώ: Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι άκομψο να ακούει το παιδί μας ότι οι γονείς του χωρίζουν»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα