Ο Louis Vuitton γιορτάζει το ιστορικό μονόγραμμα με έναν πρωτότυπο τρόπο
Δείτε το video της συνεργασίας εδώ:

O Οίκος Louis Vuitton κλείνει φέτος 160 χρόνια από το έτος ίδρυσής του και αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ένα project με τίτλο The Icon and the Iconoclasts ήταν η πρωτότυπη ιδέα που αποφάσισε να υλοποιήσει. Για να γίνει αυτό βέβαια ζήτησε τη βοήθεια σημαντικών δημιουργών, οι οποίοι φυσικά δέχτηκαν με χαρά και το αποτέλεσμα είναι μια συλλεκτική σειρά δερμάτινων ειδών που φυσικά διαθέτει και το ιστορικό μονόγραμμα του Οίκου.

Έτσι συντέθηκε μια μικρή δημιουργική ομάδα αποτελούμενη από σπουδαία ονόματα της μόδας και της τέχνης, η οποία δούλεψε εντατικά και τώρα ήρθε η ώρα τα αποτελέσματα να δουν το φως της δημοσιότητας. Ο Karl Lagerfeld ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Οίκου Chanel, είναι ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στο project και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Εκτός από τον Κάιζερ της μόδας όμως, τα σχέδια που έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε -ίσως κάποιες από εμάς και να αποκτήσουμε- ανήκουν στους Rei Kawakubo, Frank Gehry, Cindy Sherman, Marc Newson και Christian Louboutin. Το κεντρικό θέμα του project είναι το μονόγραμμα και και η αποστολή του κάθε δημιουργού ήταν να δώσει στο ιστορικό σύμβολο τη δική του ερμηνεία.

Οι τσάντες θα είναι διαθέσιμες για μικρό χρονικό διάστημα στις boutique του Οίκου και οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ 2000 και 4000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Catwalk inspired: Βρήκαμε τα πιο in fashion ρούχα που κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ

Shopping guide: Εσείς τι παλτό θα επιλέξετε για φέτος;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα