Ο Λευτέρης Σουλτάτος επιβεβαιώνει τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη μέσα από ένα βίντεο

 

Όχι πως είχαμε αμφιβολία, αλλά πλέον είναι επιβεβαιωμένη η σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με τη Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, αλλά μέχρι τώρα πρόσεχαν να μην τραβούν τα βλέμματα και διατηρούσαν χαμηλό προφίλ. Ο έρωτας όμως δεν κρύβεται και πλέον οι δυο τους μοιράζονται στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες τους στο Instagram.lefteris soultatos, Ο Λευτέρης Σουλτάτος επιβεβαιώνει τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη μέσα από ένα βίντεο

Την αρχή έκανε η Βάσω, η οποία πριν λίγες μέρες έκανε μία ανάρτηση με τον Λευτέρη να φαίνεται στην κουζίνα και τώρα ο ίδιος επιβεβαιώνει τη σχέση του αναρτώντας ένα μικρό βίντεο στα stories του στο Instagram με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε ένα ρομαντικό ταξίδι μόνο για δύο στη Βενετία.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος απαθανάτισε τη Βάσω την ώρα που φαίνεται πως περιμένουν κάποιο μέσο μεταφοράς και εκείνος την πειράζει. «Σοβαρότης μηδέν», έγραψε ο σεφ με την αγαπημένη του να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει – απόδειξη της ευτυχίας που βιώνει στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Ελπίζουμε μέχρι να επιστρέψουν να δούμε φωτογραφίες και βίντεο που να δείχνουν και τους δύο μαζί!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα