O Johnny Depp πρόκειται να παραλάβει βραβείο μακιγιάζ

Τα τελευταία νέα από τον πλανήτη Hollywood θέλουν τον Johnny Depp να παραλαμβάνει βραβείο μακιγιάζ, κάτι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος έχει φορέσει περισσότερο makeup από κάθε γυναίκα πρωταγωνίστρια. Γιατί όταν σκεφτόμαστε τον Johnny Depp, δεν ξέρουμε πώς να τον πρωτοθυμηθούμε: ως τρομακτικό και απόκοσμο Ψαλιδοχέρη, ως γοητευτικό πειρατή με έντονο eyeliner ή μήπως ως εκκεντρικό Τρελοκαπελά να πίνει τσάι μαζί με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων; Η λίστα είναι ατελείωτη.

Ο πολυμήχανος ηθοποιός θα παραλάβει το βραβείο «Distinguished Artisan Award», το οποίο θα απονεμηθεί για πρώτη φορά, από το σωματείο «MakeUp Artists & Hair Stylists Guild». Η απονομή θα γίνει από τον Joel Harlow, τον μακιγιέρ που έχει συνεργαστεί με τον Depp στις ταινίες «The Lone Ranger» και «The Pirates of the Caribbean» και του οποίου η δουλειά έχει βραβευτεί με Oscar.

«Οι makeup artists και οι κομμωτές συμφωνούν ότι ο Johnny Depp είναι μια υπέροχη επιλογή να παραλάβει το «Distinguished Artisan Award»,  δηλώνει η πρόεδρος του σωματείου, Susan CabralEbert. «Εκείνος, πιθανώς περισσότερο από κάθε άλλο ηθοποιό του σήμερα, χρησιμοποιεί τα ταλέντα των καλλιτεχνών μας για να ερμηνεύσει όσο καλύτερα μπορεί κάθε ρόλο του. Ο Deppέχει υπάρξει πάντα υποστηρικτής της δουλειάς τους, σεβόμενος απόλυτα τις δυνατότητές τους. Όντας και ο ίδιος ένας υπέροχος καλλιτέχνης, δίνει χώρο και στους άλλους να λάμψουν».

Τα βραβεία θα λάβουν χώρα στις 15 Φεβρουαρίου στα στούντιο της Paramount, ενώ ανάμεσα στις υποψηφιότητες βρίσκονται οι ταινίες «American Hustle» για τις περούκες και τα χτενίσματα που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και η βιογραφία του Steve Jobs«Jobs», λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε ώστε ο Ashton Kutcher να μοιάζει τόσο πολύ με τον ιδρυτή της Apple.

Διαβάστε ακόμα: Η Coco Rocha παίρνει θέση για τα plus – size μοντέλα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα