Ο γιος αυτής της διάσημης σταρ του SATC είναι transgender

Τα τελευταία χρόνια, οι LGBTQ κοινότητες σε όλο τον κόσμο γίνονται επιτέλους ολοένα και πιο αποδεκτές. Μεγάλο μερίδιο αυτής της προόδου οφείλεται και στα social media, όπου πολλά μέλη της κοινότητας μιλούν ανοιχτά για θέματα ταυτότητας και σεξουαλικότητας, βοηθώντας αυτούς που βρίσκονται εκτός αυτής να τους καταλάβουν καλύτερα και να συνειδητοποιήσουν πως πρόκειται για απλά, ανθρώπινα δικαιώματα.

Χωρίς αμφιβολία πάντως, εκείνοι που ακόμα «δυσκολεύονται» περισσότερο να γίνουν κοινωνικά αποδεκτοί είναι οι trangenders, αν και σιγά σιγά αυτό αλλάζει ευτυχώς. Το λιθαράκι της σε αυτό τον αγώνα έβαλε και η Cynthia Nixon, η οποία έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την περηφάνια της για τον trans γιο της Seph, με αφορμή την Trans Day of Action, μια ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των trans ατόμων η οποία γιορταζεται στην Αμερική στις 22 Ιουνίου.miranda hobbes, sex and the city, transgender son

«Είμαι τόσο περήφανη για το γιο μου Samuel Joseph Mozes (τον φωνάζουμε Seph), που αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτόν τον μήνα. Τον χαιρετώ όπως και όλους όσους σηματοδοτούν τη σημερινή ημέρα Trans Day of Action», έγραψε η σταρ του Sex and the City στη λεζάντα.

Ελπίζουμε στο μέλλον ο αριθμός αυτών που θα μιλούν ανοιχτά και θα αποδέχονται την κοινότητα των trans να αυξηθεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα