Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έκαναν τον πιο όμορφο γάμο στην Τήνο

Στην όμορφη Τήνο πραγματοποιήθηκε χθες ο πολυαναμενόμενος γάμος του Γιώργου Χρανιώτη και της αγαπημένης του Γεωργίας Αβασκαντήρα, το μέρος όπου το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια.

Την νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος, aka Ντάνος, ενώ τα στέφανα άλλαξε ο καλός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Πυρπασόπουλος. Φυσικά, από την λίστα των καλεσμένων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπαίκτες του ηθοποιού από το Survivor, όπως και πολλά γνωστά ονόματα από την ελληνική σόουμπιζ. Κώστας Κοκκινάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μπο, Δήμητρα Ματσούκα, Σάρα Εσκενάζυ, Απόστολος Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Αϊβάζης είναι λίγοι μόνο από αυτούς που βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη μέρα της κοινής τους ζωής.

Ο γάμος είχε έναν bohemian αέρα που ταιριάζει απόλυτα στο ζευγάρι, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν την ένωσή τους. Να ζήσουν!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο:

xran-wed2 xran-wed3 xran-wed4 xran-wed5 xran-wed8 xran-wed-9 xran-wed-10 xran-wed-11 xran-wed-12 xran-wed-13 xran-wed-15 xran-wed-16 xran-wedding-1

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα