Ο Giorgio Armani παρουσιάζει μια νέα, φωτεινή και απαλή έκδοση του Sì

Το Sì είναι ο φόρος τιμής του Giorgio Armani στη σύγχρονη θηλυκότητα. Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που τολμά να λέει ναι στη ζωή. Ακαταμάχητα ανεξάρτητη, αιώνια αισιόδοξη, έχει την αυτοπεποίθηση να ενδίδει στα συναισθήματα και την σαγηνεύει η ελευθερία. Ευφυώς εκλεπτυσμένη. Παιχνιδιάρικα θελκτική. Το Sì Eau de Toilette αντικατοπτρίζει τη λαμπερή ενέργεια αυτής της σαγηνευτικής και ανέμελης γυναίκας. Μιας γυναίκας, της οποίας η φυσική χάρη και κομψότητα γοητεύει τους πάντες γύρω της. Αποπνέει ένα μεταδοτικό joie de vivre. Έχει τολμηρό και αποφασιστικό πνεύμα. Μια καλοκαιρινή ημέρα πηγαίνει στη θάλασσα. Αισθάνεται τον ήλιο και το δροσερό αεράκι πάνω στην επιδερμίδα της. Ανήκει εδώ, σε αυτό το πανέμορφο μέρος, σε αυτή τη στιγμή. Το Sì Eau de Toilette είναι το καταφύγιο, η ελευθερία, η ευτυχία της.

Sì στα συναισθήματα
Ο Giorgio Armani έλεγε ανέκαθεν ναι στο αβίαστο, άψογο στυλ και στη διαχρονική πολυτέλεια. Ντύνοντας γυναίκες που ενσαρκώνουν την εποχή τους. Δυναμικές, αισθησιακές που τολμούν να ζουν τη ζωή στο έπακρο. Οι χυτές, θελκτικές δημιουργίες αντικατοπτρίζουν τον αυθορμητισμό τους. Το φλερτ της γυμνής επιδερμίδας που διακρίνεται μέσα από αέρινα υφάσματα. Ζωηρά συναισθήματα αιχμαλωτίζονται μέσα στην ηλιόλουστη έξαψη του νέου κεφαλαίου του Sì: Sì Eau de Toilette.

cate blanchett si giorgio armani eau de toilette

Sì στο φως
Με την πολυτέλεια που πηγάζει από την απλότητα, το Sì Eau de Toilette αποτελείται αυστηρά και μόνο από τα απαραίτητα συστατικά. Σαν το μετάξι που αγγίζει απαλά τη γυμνή επιδερμίδα, έχει αέρινη και σαγηνευτική υφή. Ένα λαμπερό, λουλουδάτο chypre γεμάτο αντιθέσεις. Μέσα σε ένα αριστοτεχνικό παιχνίδι εξισορρόπησης, η διαφάνεια μιας απρόσμενης αρμονίας σορμπέ μαύρου φραγκοστάφυλου και αχλαδιού αναδεικνύεται από ένα ίχνος μόσχου και λευκών ξύλων. Το φως διαθλάται από κάθε πτυχή, διαπερνώντας τη θηλυκή καρδιά με υπέροχη διαφάνεια. Εκλεπτυσμένο. Αναζωογονητικό. Το άρωμα ανοίγει με την έντονη, ζουμερή φρεσκάδα του Neo Jungle Blackcurrant EssenceTM* και του τραγανού, πράσινου αχλαδιού.

giorgio armani si aroma perfume homepage image

Σπινθηροβόλες πινελιές διαπερνούν το άρωμα με νότες τριών εσπεριδοειδών — ιταλικού περγαμόντου, μανταρινιού και, στην καρδιά, αιθέριου ελαίου νέρολι – φωτίζοντας ένα μπουκέτο φρέζιας και μαγιάτικου τριαντάφυλλου. Τα απαλά πέταλα χαϊδεύουν την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τον καθαρό, κρεμώδη αισθησιασμό του μόσχου και των ξύλων. Σαρκικές πινελιές Vanilla Pure Jungle EssenceTM* και πατσουλί προσθέτουν βάθος και ακαταμάχητη έλξη. Το Sì Eau de Toilette είναι η κατεξοχήν έκφραση ενός οικείου αρώματος, διακριτικού και, ταυτόχρονα ξεχωριστού, για να ξυπνά μια πληθώρα τολμηρών, παιχνιδιάρικων και άκρως σαγηνευτικών συναισθημάτων.

Sì στην απλότητα
Sì στην απόλαυση της ζωής
Sì στην ανεξαρτησία

Δείτε ακόμα:

Color pop! Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα ρουζ για χρώμα στα μάγουλα

Breaking News! H Christina Hendricks ΔΕΝ είναι πια κοκκινομάλλα

Can it be? Ένα θαυματουργό δίδυμο που σβήνει τις ρυτίδες με ένα άγγιγμα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα