Ο γυναικολόγος της Βίκυς Καγιά: «Θηλάζει το μωρό της και είναι πολύ χαρούμενη με αυτό που της συμβαίνει»

Ο γυναικολόγος του πρώην μοντέλου και επιχειρηματία μίλησε στο Peoplegreece για το πώς είναι η νέα μανούλα και η κόρη της.

Η Βίκυ Καγιά εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, με τον Ηλία Κρασσά.

Τη Δευτέρα το πρωί, η Βίκυ Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.700 γραμμαρίων με καισαρική τομή.

Το People επικοινώνησε με το γυναικολόγο της, Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος αποκάλυψε: «Το μωράκι τηςΒίκυς γεννήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι, με βάρος 2.760 γραμμάρια, είναι υγιέστατο και έκλαψε αμέσως. Έχει μακριά πόδια και μπορώ να πω πως, εκ πρώτης όψεως, μοιάζει και στους δύο γονείς. Είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο και συνειδητοποιημένο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο σύζυγός της ήταν πάντα στο πλευρό της. Βίωνε κι εκείνος την κύησή της, καθότι σε κάθε επίσκεψη στο ιατρείο μου ήταν δίπλα της».

Η όμορφη επιχειρηματίας γέννησε με καισαρική τομή και όπως είναι λογικό και επόμενο τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Ο Ηλίας Κρασάς ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού, παρακολούθησε όλη τη διαδικασία, ήταν ψύχραιμος και μετά τη γέννηση του παιδιού ήταν πολύ χαρούμενος. Η Βίκυ δεν πόνεσε καθόλου και αρκεί να σας πω ότι από την επόμενη μέρα της γέννησης της μικρής της κόρης ήταν όρθια, έκανε το μπάνιο της, θηλάζει το μωρό της και έχει μια πλήρη δραστηριότητα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη με αυτό που της συμβαίνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της κύησης το πρώην μοντέλο πήρε μόλις οκτώ κιλά, ενώ ήδη έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να επανέλθει στο βάρος που είχε πριν. Η κορούλα του ζεύγους θα πάρει το όνομα Μπιάνκα.

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Αποκλειστικό: Δείτε την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά σε τρυφερές στιγμές στην συναυλία του Ρέμου

Βίκυ Καγιά: «Θέλω στο babyshower που θα κάνω να πάρουν δώρα για τα μωρά ενός φιλανθρωπικού σωματείο με μαμάδες απροστάτευτες»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα