O ελιγμός της Ελένης Μενεγάκη

Το «ραντεβού» για δείπνο ήταν για τις 8.00 μ.μ. της περασμένης Δευτέρας και η πλέον πολυαναμενόμενη άφιξη της βραδιάς επέδειξε αγγλική συνέπεια. Η Ελένη Μενεγάκη κατέφθασε λίγα λεπτά μετά τις 8.00 και τα φλας άστραψαν πριν καν κατέβει από το αυτοκίνητο (με αποτέλεσμα να της πέσει το κινητό από τα χέρια). Η Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder ήταν εκείνη που θα ανέβαινε αργότερα στο βήμα, για να ανακοινώσει τη στιγμή της φωταγώγησης στις αποχρώσεις του ροζ του City Link – για τρίτη συνεχή χρονιά το εμβληματικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας γίνεται σύμβολο ελπίδας, στηρίζοντας την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder Companies με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος Αttica.

Το φιλανθρωπικό δείπνο στη Στοά Σπυρομήλιου –η οποία είχε μεταμορφωθεί σε ένα ατμοσφαιρικό set για να φιλοξενήσει τη βραδιά– ήταν αφιερωμένο στους σκοπούς της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», η οποία στηρίζει ανασφάλιστες ή οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού. Όλα τα Μέσα είχαν στήσει κάμερες και μικρόφωνα στην είσοδο του City Link για να καταγράψουν τη σημαντική βραδιά, όμως η παρουσία της Ελένης Μενεγάκη είχε εκτοξεύσει το ενδιαφέρον.

Καθώς πρόσφατα δημοσιεύματα περιοδικών υποστηρίζουν –με βεβαιότητα πλέον– πως η ωραία Ελένη (κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για το pink ribbon bracelet, που σχεδίασε ο σχεδιαστής και καλός της φίλος Δούκας Χατζηδούκας) είναι έγκυος, πλήθος δημοσιογράφων περίμενε με αγωνία τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, η οποία ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. Όχι πως υπήρχε ποτέ περίπτωση να μιλήσει σχετικά, ίσως όμως κάποιος να τολμούσε την ερώτηση.

Με λευκό φόρεμα και φούξια μποτάκια Dukas (που φόρεσε πρώτη, πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά), η Ελένη κρατούσε το κομψό τσαντάκι της μπροστά στην κοιλιά της, προστατεύοντας ασυναίσθητα τον εαυτό της από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εξαιρετικά καλοδιάθετη, δέχτηκε το welcome drink που μοίραζαν οι κομψές σερβιτόρες και συνομίλησε με χαρά με πολύ κόσμο που έσπευσε να τη χαιρετήσει – ανάμεσά τους και ο παλιός συνεργάτης της Φαίδων Κεφαλέας, με τον οποίο μίλησαν αρκετή ώρα.

Η όμορφη παρουσιάστρια κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα Χατζηδούκα και το χειρουργό μαστού Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, πρόεδρο και ιδρυτή της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», ενώ ανέβηκε στο βήμα λίγο αργότερα για να ανακοινώσει τη στιγμή της φωταγώγησης, που συνοδεύτηκε από τους μουσικούς ήχους του γυναικείου συγκροτήματος Fortissimo, αλλά και τη μοναδική φωνή της υψίφωνου Κάτιας Πάσχου – της καλλονής κόρης της προέδρου της Focus Bari, Ξένιας Κούρτογλου. Η Ελένη τίμησε το δείπνο (το κυρίως πιάτο ήταν φιλέτο με πατάτες φούρνου), ενώ έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη μουσική –ειδικά όταν οι Fortissimo έπαιξαν τη δική τους εκδοχή της «Μισιρλού»–, ενώ σιγοτραγούδησε το «Amore mio love me forever and let forever begin tonight».

Στο τέλος της βραδιάς, κατά την έξοδό της κι ενώ έκανε δηλώσεις στις κάμερες, εκεί που μιλούσε για τη σημασία της μαστογραφίας, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήρε μελετημένα το ρίσκο: της πρόσφερε ένα λουλούδι, σχολιάζοντας «έχουμε την εντύπωση πως περιμένετε ένα ακόμη ομορφότερο δώρο να έρθει στη ζωή σας». Η έμπειρη Ελένη, που σίγουρα περίμενε πως όλο και κάποιος θα έβρισκε το θράσος να θέσει το θέμα της εγκυμοσύνης, έσπευσε να τη βάλει στη θέση της, «μισογελώντας».

«Έχω την εντύπωση πως σήμερα είπαμε να μιλήσουμε για το λόγο που είμαστε εδώ: την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Εσείς τώρα θέλετε να με κάνετε να φύγω. Ε, θα φύγω, λοιπόν» είπε αποχωρώντας, με τη δήλωσή της να προάγεται σε βασικό θέμα των εκπομπών της επόμενης μέρας.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί προέβαλε στην εκπομπή βίντεο του γιου της Άγγελου αποκαλώντας τον γουρλή;

Ελένη Μενεγάκη: «Μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται η κοιλιά»

Ελένη Μενεγάκη: Οι σπόντες, το σεξ και οι αϋπνίες που συνεχίζονται

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα