Ο Δημήτρης Στράτος, hairstylist της Φαίης Σκορδά μας αποκάλυψε τις hot τάσεις του φετινού χειμώνα στα μαλλιά

 

Mε τον ερχομό του φθινοπώρου και την αλλαγή εποχής, τα μαλλιά χρήζουν ανανέωσης και κανείς δεν θα μπορούσε να μας αναλύσει καλύτερα τις νέες τάσεις της σεζόν από τον Δημήτρη Στράτο. Ο hairstylist της Φαίης Σκορδά χαρακτηριστικά αναφέρει: «Φέτος θα δούμε λαμπερά, υγιή μαλλιά. Τα μαλλιά επιστρέφουν σε γήινες αποχρώσεις, με έντονες γυαλάδες, προωθώντας ένα lookπολύ πιο φρέσκο και δροσερό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

fay skorda mallia Δημήτρης Στράτος
Από το instagram του Δημήτρη Στράτου (@dimitristratos)

Για να τονίσουμε την γυαλάδα, προτιμάμε σκούρα χρώματα, από σκούρο καστανό μέχρι έντονο μαύρο, σχεδόν ενιαία, αποφεύγοντας τις έντονες αντιθέσεις, τις εμφανείς ανταύγειες ή το όμπρε που κυριαρχούσε τις περασμένες σεζόν. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι ένα «εφέ γυαλιού» και μπορούμε να το καταφέρουμε με ελαφρύ μπαλαγιάζ σε βασικά χρώματα».

Εάν θέλετε να αλλάξετε κούρεμα, το μυστικό βρίσκεται στις ίσιες γραμμές. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Στράτο, θέλουμε αυστηρές ίσιες άκρες, χωρίς μύτες ανεξάρτητα από το μήκος του μαλλιού. Αυτή είναι μια τάση που μπορεί να εφαρμοστεί από το κοντό καρέ μέχρι τα πολύ μακριά μαλλιά.

Και μιας και αναφέραμε τα μακριά μαλλιά, να σας ενημερώσουμε πως θα είναι η μεγαλύτερη τάση των επόμενων μηνών, αρκεί να είναι ολόισια. Ξεχάστε λοιπόν το ψαλίδι για τις μπούκλες, τις έντονες βαφές και το πολύ styling, επενδύστε σε προϊόντα που ενισχύουν την φυσική υγεία των μαλλιών και υποδεχθείτε τον χειμώνα με υπέροχα γυαλιστερά μαλλιά!

InStyle2_600x600

Pantene. Ξηρό Λάδι με βιταμίνη Ε για αναδόμηση και προστασία της τρίχας.

2 Kérastase Resistance Masque Extentioniste. Μάσκα με Κρεατίνη R και εμπλουτισμένη με μηλεϊνικό οξύ για πιο μακριά και δυνατά μαλλιά.

3 Garnier Color Vibrancy Goji Hair Food. Μάσκα μαλλιών με 98% φυσική προέλευση, εμπλουτισμένη με goji για ζωντάνια του χρώματος των βαμμένων μαλλιών

4 L’oreal Elvive Dream Long. Κρέμα Μαλλιών για τέλειο ξεμπέρδεμα με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα