Δημιουργήστε τέλεια κόκκινα χείλη με τις οδηγίες του Dick Page

Εκτός από τα υπέροχα προϊόντα περιποίησης, η Shiseido είναι άκρως συνυφασμένη και με τα πλούσια, κόκκινα χρώματα στα χείλη. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Dick Page, σας αποκαλύπτει βήμα βήμα πώς θα τα δημιουργήσετε:

  • Για ένα ομοιόμορφο και σταθερό χρώμα στα χείλη, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί πολύ καλή ενυδάτωση. Το Benefiance Full Correction Lip Treatment είναι ιδανικός σύμμαχος καθώς ενυδατώνει αλλά προσφέρει και ένα απαλό φινίρισμα.
  • Αναζητήστε την ιδανική απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε ανάμεσα σε: Shimmering Rouge, για λαμπερό χρώμα  που «λιώνει» πάνω στα χείλη, Perfect Rouge, ένα κρεμώδες κραγιόν για μέγιστη ενυδάτωση, Lacquer Rouge, για έντονο χρώμα και λάμψη στα χείλη ή Lacquer Gloss, διάφανο αποτέλεσμα, χρώμα και απαλή αίσθηση στα χείλη
  • Συνεχίστε με το επίσης απαραίτητο περίγραμμα των χειλιών σας ώστε να «κλειδώσετε» το χρώμα, με τη βοήθεια του κατάλληλου Smoothing Lip Pencil.
  • Χρησιμοποιήστε το Shiseido Lip Brush για να απλώσετε το κραγιόν, ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών, δουλέψτε το χρώμα σε όλη την επιφάνεια και χρωματίστε το τόξο των χειλιών σας.
  • Ταμπονάρετε απαλά με ένα χαρτομάντηλο και εφαρμόστε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι τέλεια βαμμένα.

Η συμβουλή του  ειδικού: Προσθέστε ένα διάφανο πέπλο από την Translucent Loose Powder πάνω από το κραγιόν σας και επαναλάβετε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Δείτε ακόμα: 

Get the look: Αντιγράψτε το σύνολο της Jessica Alba

Για ποιο λόγο άλλαξε η Jessica Alba τρία looks σε μία ημέρα;

Πού θα πάνε οι celebrities διακοπές; Εμείς έχουμε τις απαντήσεις

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα