Ο διάσημος makeup artist Patrick Ta μοιράζεται τα μυστικά της λάμψης των σταρ

Ήταν µια χιονισµένη µέρα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης όταν ο Patrick Ta επισκέφτηκε ένα εστιατόριο στη Lower East Side για να γιορτάσει τα 28α γενέθλιά του. Το διάσημο brand σαμπάνιας Moët & Chandon είχε οργανώσει προς τιμή του πάρτι αλλά, όπως λέει ο ίδιος, «Αγχωνόμουν ότι δεν θα ερχόταν κανένας». Πόσο λάθος σκεφτόταν! Οι διάσημες αδελφές Bella και Gigi Hadid έφτασαν πολύ γρήγορα, ενώ ανάμεσα στις επόμενες αφίξεις βρέθηκαν εξίσου επιτυχημένα μοντέλα, φίλοι και influencers. «Καταλήξαμε να είμαστε πάνω από 40 άτομα. Ήμουν τόσο χαρούμενος που έκλαιγα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

Η λίστα των καλεσμένων ήταν η απόδειξη του ένθερμου και πιστού πελατολογίου που είχε αποκτήσει ο Ta. Τρομερά ντροπαλός έφηβος, εγκατέλειψε το λύκειο στο Σαν Ντιέγκο και άνοιξε στα 18 του το δικό του tanning και nail salon. Τέσσερα χρόνια μετά το κλείνει και αποφασίζει να ακολουθήσει το λάθος του για το μακιγιάζ, δουλεύοντας ως πωλητής της ΜΑC Cosmetics. Μελετούσε κορυφαίους makeup artists σε Instagram και YouTube, μέχρι που μοιράστηκε και ο ίδιος τη δουλειά του στα social media. Σύντομα οι followers του έγιναν χιλιάδες και ο Ta μετακόμισε στο Λος Άντζελες. «Με έκανε follow η Shay Mitchell και ένας από τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεών της Βου έκλεισε ραντεβού για να τη βάψω για ένα event» λέει. «Η Shay και η Gigi ήταν οι πρώτες που με εμπιστεύτηκαν. Μου άνοιξαν τον δρόμο στον χώρο της ομορφιάς και έγιναν οικογένειά Βου». Έγινε διάσημος για τα έντονα χρώματα, αλλά και τις αψεγάδιαστες, λαμπερές επιδερμίδες που δημιουργεί. «Ενθουσιάζομαι όταν τα κορίτσια που μοιάζουν να έχουν βουτήξει στη λάμψη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

Σήμερα, ο Ta λανσάρει τη δική του σειρά, Patrick Ta Beauty, η οποία περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό λάδι σώματος εμπλουτισμένο με γκλίτερ. «Όλες αυτές οι γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω μια συλλογή που θα τους επιτρέπει να νιώθουν όμορφα με την επιδερμίδα τους – όπως ακριβώς συνεχίζουν να με κάνουν να νιώθω κι εγώ».

«Ενθουσιάζομαι όταν τα κορίτσια μου μοιάζουν να έχουν βουτήξει στη λάμψη», λέει ο ίδιος. Πώς θα καταφέρετε και εσείς το ίδιο look.

ΒΗΜΑ 1

Ένα primer µε µαργαριταρένιες χρωστικές ουσίες δηµιουργεί µια λαµπερή βάση για το foundation.

Smashbox Photo Finish Radiance Primer, €32,95, στα Sephora

ΒΗΜΑ 2

Αυτό το ελαφριάς κάλυψης foundation θα κάνει την επιδερµίδα σας να λάµπει. Εφαρµόστε επιπλέον στρώσεις σε περιοχές που έχουν ανάγκη ακόµα µεγαλύτερη κάλυψη, προτείνει.

La Mer The Soft Fluid Longwear Foundation SPF20, €100

ΒΗΜΑ 3

Ψεκάστε στην κορυφή των ζυγωµατικών σας ένα mist λάµψης και σταθεροποιήστε το µακιγιάζ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα