Ο δερματολόγος της Kim Kardashian αποκάλυψε πως θα εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας
Getty Images

Είναι κάποιοι άνθρωποι που είτε κοιμούνται 5, είτε 8, είτε 10 ώρες το βράδυ, οι μαύροι κύκλοι και οι «σακούλες» κάτω από τα μάτια τους είναι εκεί, σταθεροί. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς, τότε ίσως οι συμβουλές που θα διαβάσετε παρακάτω σας βοηθήσουν.

Ο δερματολόγος της Kim Kardashian, Harold Lancer, μίλησε στο αμερικάνικο InStyle και αποκάλυψε πως οι περισσότεροι άνθρωποι με έντονους κύκλους τους έχουν αποκτήσει λόγω κακής στάσης ύπνου και όχι τόσο λόγω των ωρών που κοιμούνται.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

«Έχετε την τάση να κοιμάστε από την μια πλευρά ή να κοιμάστε μπρούμυτα πιέζοντας το στομάχι σας; Και οι δύο αυτές στάσεις πιέζουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και αυτή η πίεση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για να το αποφύγετε προσπαθήστε  να κοιμηθείτε ανάσκελα. Αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα μόνο στο πρόσωπό, αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματός, όπως το στήθος, ένα σημείο όπου ενδέχεται επίσης να εμφανίσει εύκολα ρυτίδες», εξήγησε ο δερματολόγος.

Όσον αφορά στις ρυτίδες των ματιών, ο Harold Lancer έδωσε μία ακόμα πολύτιμη πληροφορία, την οποία ίσως να μην είχατε ποτέ σκεφτεί ή ακούσει. «Ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε την εμφάνιση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους είναι να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ακόμη και όταν δεν το περιμένετε, ο ήλιος μπορεί να εμφανιστεί πίσω από το σύννεφα και να σας αναγκάσει να κάνετε διάφορους μορφασμούς για να βλέπετε καλύτερα. Αυτοί οι μορφασμοί μεταφράζονται σε ρυτίδες, οπότε ένα ζευγάρι γυαλιά είναι απαραίτητα».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα