Ο αγαπημένος μας Jon Snow από το Game of Thrones μπαίνει στο club των παντρεμένων

Σε λιγότερο από ένα μήνα, συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου, ο αγαπημένος μας ήρωας της σειράς Game of Thrones δεν θα είναι πια-επίσημα- εργένης. Ο λόγος για τον Kit Harrington, aka Jon Snow, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την εδώ και χρόνια αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό, Rose Leslie.

game-of-thrones-jon-snow-and-ygritte, jon snow

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones και έγιναν ζευγάρι καθώς οι χαρακτήρες τους, Jon και Ygritte ερωτεύονταν μπροστά από τις κάμερες. Από τότε μέχρι σήμερα, οι δυο τους δεν έχουν κρύψει τη σχέση τους, αλλά γενικά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φανταζόμαστε πως όταν έκαναν την αναγγελία του γάμου τους στο ληξιαρχείο του Aberdeenshire της Σκωτίας, όπου θα γίνει η τελετή, πίστευαν πως η είδηση δεν θα «βγει» παραέξω, αλλά μάλλον είναι safe να πούμε πως οι παπαράτσι θα τους την έχουν στημένη τη μεγάλη μέρα.

Getty Images, jon snow, rose leslie, kit
Getty Images

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Kit είχε ζητήσει από την παραγωγή της σειράς να φροντίσει να μην έχουν γυρίσματα τη μέρα του γάμου, ώστε να μπορέσουν όλοι οι συμπρωταγωνιστές του να παρευρεθούν. Για να δούμε λοιπόν ποιοι θα δώσουν το παρόν και φυσικά τι νυφικό θα φορέσει η Rose.. ανυπομονούμε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα